YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Özel Çalışkan Çocuk Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Çalışkan Çocuk Anaokulu, 2009-2010 öğretim yılında “Eğitimde İyi Başlangıç” anlayışıyla kurulmuştur. 

Eğitimde amacımız, eğitimi sürekli güncellenen bir süreç olarak değerlendirerek, uzman psikolog ve eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımızı, mutlu, kendine güvenen, sağlıklı, çevresine duyarlı, kendisini ve başkalarını seven aynı zamanda saygı duyan, paylaşmayı bilen uygar bireyler olarak yetiştirerek, okul öncesi gelişimlerine yardımcı olmaktır. 

Bu amaca uygun olarak tüm profesyonel program ve metotların yanında çocuklarımıza anne dikkati ve şefkati ile yaklaşıyor, tüm ihtiyaçlarının giderilmesinde, kendi ev yaşantılarına paralel figürler ile destekliyoruz. Örneğin sağlıklı ve besleyici yemek menülerimizi gerçek anneanne ve babaanneler tarafından pişirip servis ediyoruz. Tüm eğitim ve destek personelimizle, her çocuğumuzun kendine özel duyarlılıklarını takip ediyor ve onların eğitim hayatına başlangıçlarını en iyi şekilde yapmalarını sağlıyoruz. 

Öğretmenlerimiz takımın, üstün kalite ve tecrübeye sahip, profesyonel üyeleridir. Üstelik, daha fazlası her biri kişiliklerinde sevgi, şevkat ve içtenliğe sahiptirler. Bunun çocuğun hayatında , alışmış olduğu arkadaş ve aile çevresinden sonra dışarıda ilk yalnız olarak tanıdığı yetişkin olması açısından çok büyük önemi vardır. Öğretmenlerimiz her çocuğa ayrı bir kişisel dikkat ve özen göstererek yaklaşırlar.Sınıflarda çocukların kendi bağımsızlık ve özgüvenlerini rahatça ifade edebilecekleri ve bunu kendi kendilerine kurabilecekleri sıcak bir ortam yaratırlar. İyi birer örnek olarak insani değer ve eşitlik ilkelerini teşvik ederler. 

Velilerimiz okulumuzda çok önemli bir rol oynarlar.Velilerle okulun birbirini desteklediği bir eğitimin daha etkili olduğunu düşündüğümüzden, okulumuz her zaman velilerimizle yakın bir ilişki kurmaktadır. İnanıyoruz ki; yakın bir ev-okul ortaklığı çocuğun aydın gelişimi kadar kişisel ve sosyal gelişiminde de olumlu sonuçlar verir. 

ÇALIŞKAN ÇOCUK ANAOKULU velilerimizden gelecek tüm öneri ve yorumlara memnuniyetle açıktır. 

Çünkü biz iyi bir başlangıcın yarı yarıya başarmak olduğunu çok iyi biliyoruz…

Özel Çalışkan Çocuk Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel fiyatlar için lütfen iletişime geçiniz. 

EĞİTİM

ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİ EĞİTİM PROGRAMI 

Erken çocukluk döneminde bulunan 0-6 yaş grubu çocuklarının gelişim alanlarını bilmek; onların normal, sağlıklı ve yaşına uygun bir gelişim gösterip göstermediğini anlamak çok önemlidir. çünkü çocukları geleceğe en iyi şartlarda hazırlayabilmek onlara verilecek kaliteli bir eğitim sistemiyle doğrudan ilişkilidir. İnsan zekasının %75'inin okul öncesi dönemde kazanıldığı gerçeği de bu önemi desteklemektedir. Yapılan araştırmalar doğru bir okul öncesi eğitiminin çocukları uzun vadede daha üretken, daha yaratıcı, sorun çözmede daha etkin ve sosyal becerilere sahip birey olarak yetiştiklerini ortaya koymaktadır. 

Okulumuzun eğitim programları; Gardner'ın Çoklu Zeka Kuramı'nı, Montessori ve High Scope (etkin öğrenme) yöntemleriyle sentezleyerek okul öncesinden başlayarak çocuklara kendilerini keşfedecekleri zengin bir öğrenme ortamı sunmakta, çocuğun zekasını geliştirmeyi hedeflemektedir. Bu eğitim anlayışı çocukların ne yapabildiğini değil, neyi yapabileceğine bakarak onları geliştirmeyi hedeflemektedir. 

Oyun çocukların çevreleri hakkında yeni şeyler öğrendikleri ve her alanda gelişimlerini destekledikleri (fiziksel, sosyal, duygusal, bilişsel ve sözel) en önemli araçtır. Bu yaşla ve bireysel özelliklerle bağlantılıır.Biz bu anlayış çerçevesinde kaliteli bir okul öncesi eğitim programı sunuyoruz. Çocuklara yetenek ve becerilerini geliştirebilecekleri yaşlarına ve ilgilerine uygun oyun seçenekleri ortamı sağlıyoruz.Öğrenme yaklaşımımız her çocuğun "tek" olduğu ve en iyi öğrenmenin yaparak, yaşayarak gerçekleştiği üzerine kuruludur. Yaratmak ve denemek onları yaşam boyu öğrenmeye hazırlar. 

Çocuklar ; 
"duyduklarını unuturlar"...
"gördüklerini hatırlarlar"...
"yaptıklarını öğrenirler." 

Bütün bunları gözönüne alarak çocuklarımıza mutlu , sıcak, samimi bir ortama hazırlıyoruz. Bu ortam içinde çocuklar aileleri ile işbirliği kuran profesyonel eğitimcilerimiz eşliğinde potansiyellerini geliştirirler. 

ÇALIŞKAN ÇOCUK ANAOKULU okul öncesi eğitim programı aşağıdaki gelişim ve öğrenme alanlarını dengeli bir biçimde kapsamaktadır

  • Sosyal-Duygusal Gelişim
  • Sözel ve Dilsel Gelişim
  • Psikomotor Gelişim
  • Yaratıcılık Gelişimi
  • Yaşadığımız dünyayı tanıma ve anlama

Biz inanıyoruz ki, çocuklar eğlenceli, anlamlı biçimde ve uygun şartlarda öğrenme hakkına sahiptir. 

Ana Sınıfı
Kreş

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Drama
Modern Dans
Müzik
Tiyatro

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Özel Çalışkan Çocuk Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Özel Çalışkan Çocuk Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Özel Çalışkan Çocuk Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım