YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Mutlu Yuvam Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Hakkımızda

Anaokulumuz, dört katlı ve kalorifer sistemli olup, ayrı etkinlik atölyeleri, oyun odası, dinlenme odası, kütüphane ve sanat atölyesine sahiptir. Ayrıca, çocuklarımızın doğa ile iç içe, özgürce ve güvenle oynayabilecekleri; kendilerine ait sebze ekip büyüttükleri bahçeciklere sahip bir çocuk bahçesi mevcuttur.

Geniş, ferah, aydınlık bir mekan. Raflarda, dolaplarda saklanmayan, her an çocukların kullanımına hazır  rengarenk, eğitici, sevimli oyuncaklar, ilgi köşeleri. Çocuğunuz eve dönmek istemeyebilir!

Öğretmenler gözetiminde de olsa temel ihtiyaçlarını kendi görebilen, yemeğini kendisi yiyen, tuvalete kendisi giden, el yıkama alışkanlığı edinmiş çocuklar. Düzenli, ama zorunlu olmayan uyku saatleri. Kendine güvenen Mutlu çocuklar.

Anaokulumuz, 2 - 6 yaş grubunu içeren tam gün ve tam yıl (12 Ay) eğitim yapar. Çalışma saatleri 08.00 - 18.30 arasındadır.

Anaokulumuz, M.E.B.’na bağlı okul öncesi eğitim alanında deneyimli pedagojik formasyona sahip uzman yöneticinin rehberliğinde özenle seçilmiş öğretmen kadrosu ve uzman gelişim psikoloğu, ingilizce öğretmeni, sanat öğretmeni, dans öğretmeni, aşçısı, işçisi ve servisiyle hizmet verir.

Okulumuzda uzman eğitimciler tarafından  hazırlanmış 2 - 6 yaş çocuklarının Bedensel, Sosyal, Duygusal, Zihinsel ve Psikomotor gelişimini destekleyecek nitelikte karma program uygulanır.

Mutlu Yuvam Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

EĞİTİM

Eğitim Programımız

İlk Grup

Yaş aralığı: 30 ay-42 ay

Grup kontenjanı:  12 öğrenci

Eğitim zamanları: Hafta içi her gün.  5 tam gün, 5 yarım gün ve 3 tam gün seçeneklerimiz bulunmaktadır. 

Eğitim içeriği:

İlk grubumuz; serbest oyun, yaratıcılık ve sosyal becerilerin ön planda tutulduğu, dil ve sayısal kavram çalışmalarının etrafında şekillenen bir programa sahiptir. 30-42 ay arası özellikle hızlanan dil gelişimi, bu grubun programının önemli bir kısmını oluşturur. Sınıf programının yanı sıra, Sanat Atölyesi, İngilizce ve Yaratıcı Drama gibi branş öğretmenleri tarafından haftanın belirli günlerinde verilen dersler bu yaş grubunda başlar.

Bu yaş grubunda öğrenilen beceriler, ileriki yılların temelini oluşturur. Dil becerilerinin hızlanması ile paralel olarak sosyal ve bilişsel uyaranları hızla içselleştirirler. İlk grubumuz Türkçe’nin yanında İngilizce ile de tanışır. İlk kez grup içinde yönerge izleyerek ve dikkatlerini yönetmeyi deneyimleyerek eğitsel kitap çalışmalarına başlarlar. Sabah egzersizi, serbest oyun, müzik, dans, halka oyunları, basit masa oyunları,  oyun hamuru çalışmaları, çeşitli materyallerle sanat çalışmaları, ince ve kaba motor koordinasyonuna yönelik çalışmalar, hikaye dinleme ve anlama, hikaye oluşturma, canlandırma, kukla, doğa ve fen deneyleri, lezzet atölyesi, bahçe zamanı gibi etkinliklerle zenginleştirilmiş olan programımız, 30-42 ay arası çocukların her alandaki ihtiyaçları gözetilerek hazırlanmıştır. İlk grubumuz ayrıca okul dışı eğitici ve eğlenceli gezilere de katılarak farklı ortamlarda grupla birlikte hareket etmeyi öğrenir. 

Orta Grup

Yaş aralığı: 42 ay-54 ay

Grup kontenjanı:  12 öğrenci

Eğitim zamanları: Hafta içi her gün.  5 tam gün ve 5 yarım gün seçeneklerimiz bulunmaktadır. 

Eğitim içeriği:

Basit sözel ve sayısal kavramların ve öz bakım becerilerinin iyice oturmuş olduğu orta grup, yaratıcılığını ve sosyal becerilerini geliştirmek, kendini ifade etmenin yanında farklı rolleri test etmek, bilişsel ve fiziksel becerilerini sürekli ilerletmek ihtiyacındadır.

Bu yaş grubunun bilişsel gelişimine yönelik eğitsel kitap çalışmalarının yanında, farklı düşünme, problem çözme ve dikkat yönetimi çalışmaları da programımızda önemli bir yer tutar.

 Aktif öğrenmenin ve sorgulamanın belirgin şekilde ön plana çıktığı 42-54 ay aralığı grubumuz, özellikle Sanat, Yaratıcı Drama ve İngilizce derslerinden ayrı bir keyif almaya başlar. Duygu ve düşüncelerini tanıma, üretme ve oyun yönetme kapasiteleri artar.  Fen ve doğa deneylerine neden-sonuç ilişkisi kurarak bakabilir, lezzet atölyesinde farklı tatlar üretebilir ve tematik fotoğraf çalışmalarımızda yakaladıkları kareler üzerine sunumlar yapabilirler. Satranç, hafıza kartları vb. görsel ve şekilsel zeka geliştirici oyunlar bu yaş grubunda sevilerek oynanır. Okul dışı gezilerde de merakla, aktif ve katılımcı olarak yer alabilir, gezileri okulda işledikleri konularla bağdaştıran etkinlikleri kendileri anlamlandırarak yapabilirler. İnce ve kaba motor koordinasyonuna yönelik çalışmalar bu yaş grubunda da devam eder.

42-54 ay grubumuz, eğlenceli anların ve yeni arkadaşlıkların yanında, hazırlık sınıfının gerektirdiği sosyal ve bilişsel yetileri de edinmiş olarak dönemi tamamlar.

 

Hazırlık Grubu:

Yaş aralığı: 54 ay-66 ay

Grup kontenjanı:  14 öğrenci

Eğitim zamanları: Hafta içi her gün.  Hazırlık sınıfımızdaki akademik programın devamlılığı açısından bu grupta yalnızca 5 tam gün seçeneğimiz bulunmaktadır.

Eğitim içeriği: Akademik ve sosyal yetkinlik ihtiyaçları temelinde oluşturulmuş hazırlık sınıfı eğitim programımız çocukların ilkokulda gereksinim duyacakları her türlü sosyal ve bilişsel becerinin zenginleştirilmesini hedeflemektedir. Akademik program yoğunlaşırken, serbest oyun ve bahçe zamanları ile yaratıcı ifadeye verilen önem devam eder.

İngilizce, Sanat, Yaratıcı Drama branş dersleri, fen ve doğa deneyleri, lezzet atölyesi, okul dışı gezileri ile desteklenen eğitim programımız okul olgunluğu odağında oluşturulmuştur.  Okul olgunluğu çerçevesinde dil, matematik ve dikkat becerilerinin geliştirilmesine yönelik özel setler uygulanır. Algısal ve ifadesel dil becerileri, el-göz koordinasyonu ve ince motor becerileri, çizgi ve ses çalışmaları ile okuma-yazmaya hazırlık sağlanır. Görsel algı ve hafıza, sayı olgunluğu, uzay ve mekansal yetenekler, parça-bütün ilişkisi, şekil ve kavram çalışmaları ile matematik becerileri pekiştirilir. Dikkat, odaklanma, dikkatini sürdürebilme, planlama ve organizasyon becerileri yoğun olarak çalışılır. Analiz, sentez ve karşılaştırma yapabilme, alternatif düşünme ve problem çözme yetilerine yönelik etkinlikler ve çalışmalar yapılır.

Mutlu Yuvam Anaokulu hazırlık öğrencileri dönemin başında ve sonunda olmak üzere iki kez okul olgunlukları açısından değerlendirilir. Gelişim psikoloğumuz tarafından her öğrencinin desteklenmeye ihtiyaç duyduğu alanlar bireysel olarak belirlenerek okul ve aile ortamında gerekli yönlendirilmeler yapılır. Dönem sonunda her öğrencinin akademik ve sosyal ihtiyaçları doğrultusunda okul seçimi ve ilkokula geçiş ile ilgili danışmanlık verilir. 

 

-Tam zamanlı İngilizce Programı

- Satranç


- Yaratıcı Drama


- Dans (Latin, Halk, Modern, Bale)

- Geri Dönüşüm Atölyesi (Reggio Emilia Yaklaşımı)


- Kültürel Geziler (Sanat Ögretmeni Eşliginde)

- Seramik


- Her Çocuğa Özel Kitap Seti (Kavram Çalışmaları)


- Problem Çözme Teknikleri (Scamper)

- Müzik & Ritim Atölyesi

- Tarım Atölyesi (Ekoloji Dersi & Organik Bahçe)


- Lezzet Atölyesi

- Proje Çalışmaları

İngilizce Dersi :

Tam zamanlı, yaşayarak öğrendiğimiz, şarkılarla ve dramalarla pekiştirdiğimiz ingilizce dersleri

Geziler :

Her ay bir tanesi sanat gezisi olmak üzere iki gezi düzenlenmektedir.Sanat gezilerimizin dışında mevsime göre piknikler, hayvanat bahçesi, tiyatro ve sinema, konuya uygun postane, market, Dolmabahçe Sarayı gibi birbirinden eğlenceli geziler.

 

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Drama
Halk Dansları
Modern Dans
Müzik
Satranç
Seramik Kulübü
Yoga

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Mutlu Yuvam Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Mutlu Yuvam Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Mutlu Yuvam Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

BU OKULU İNCELEYEN ŞU OKULLARI DA İNCELEDİ


Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım