YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

İTA Okulları Şişli Anaokulu

İTA Okulları Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizce
İtalyancaYabancı Dil
2014 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

İTA Okulları Anaokulu

 

İtalyan Lisesi mezunları ve İtalyan Konsolosluğu'nun desteğiyle açılan İTA Okulları, 2014-2015 eğitim dönemine Türk ve İtalyan kültürlerinin uzun yıllara dayanan etkileşimini bir adım daha ileriye taşıyarak saygın ve kendine güvenen, dünyaya açık ama yerel değerlerinden kopmamış akılcı düşünen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. İTA Okulları, yavrularımıza şehrin merkezinde güvenli ve estetik kaygılarla donatılmış yeni bir yuva olacak.

 

Vizyonumuz, bireysel gelişimi önemsediği kadar içinde yaşadığı toplumun gelişimine katkıda sağlayacak, akademik hedefleri olan, sanatsal algıları gelişmiş, evrensel ilkelere açık, üretken, yenilikçi, duyarlı, kendi ve çevresiyle barışık, en önemlisi düşünen ve üreten bireyler yetiştirerek yaşadığımız topluma ve dünyaya karşı sorumluluklarımızı yerine getirmektir.

İTA Okulları Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

EĞİTİM

İTA Okulları akademik programı, öğrencilerimizin öğrenmeye karşı pozitif bir tutum geliştirmesini hedefleyen, çocuklar için keyifli ve heyecanlı bir deneyimdir. Konusunda uzmanlaşmış, deneyimli yönetici ve öğretmenlerden  oluşan bir ekip tarafından yönetilen programımız öğrencilerimize zengin deneyimler içeren güvenli ve rahat bir ortam sağlar.

 

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin uygulama yaparak, sorgulayarak ve keşfederek öğrenmeleri için fırsatlar yaratırlar. Özel olarak tasarlanmış öğrenme ortamlarında, çocuklarımızın her gün yeni yaşantılar deneyimlemelerini ve keşfederek öğrenmelerini sağlarız. Keşferederek ve sorgulayarak öğrenme, çocukların sosyal etkileşim becerilerinin  de geliştirilmesine yardımcı olur. Çocuklar, matematik ve fen bilgisi ile ilgili kavramları gerçek yaşamdan örnekler üzerinden yaparak ve yaşayarak   öğrenirken, matematiksel ilişkileri keşfetmeyi ve problem çözmeyi öğrenirler.

 

Bütün üniteler ve etkinlikler, öğrencilerimizin merak duygusunun, iletişim becerilerinin  ve kendilerine güven duygularının geliştirilmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Öğrencilerimizin başkaları ile iletişim kurarken kendilerine güven duymalarını sağlamak amacı ile, gelişim düzeylerine uygun  konuşma, dinleme, okuma ve yazma etkinlikleri yapmalarını sağlarız.

 

Üniteler,  bağlantılı konularla entegre edilmiştir ve öğretmenlerimiz  bunu başarmak için müfredat haritalama programı ve tasarım yoluyla anlama yaklaşımı kullanılarak etkili bir takım çalışması yapmaktadırlar. Beyin ve öğrenme konusunda yapılan araştırmalar, birbirleri ile bağlantılı konuların entegre edilerek öğretilmesinin,  anlamanın  daha kalıcı hale gelmesini sağladığını göstermektedir. Öğrencilerimizin gösterdiği gelişim  düzenli olarak değerlendirilir ve analiz edilen değerlendirme sonuçları öğretim konusunda verilecek kararlar için temel sağlar.

Ort. Sınıf Mevcudu 20
Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Bilgisayar Laboratuvarı
Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı
Görsel Sanatlar Atölyesi
Kapalı Spor Salonu
Kütüphane
Müzik Atölyesi
Oyun Parkı
Yemekhane

FOTO/VİDEO

YEMEK

Yemek Kültürdür

Günümüzde İtalya olarak bilinen ülkenin 19.yüzyıla kadar birleşmemiş olmasına rağmen,İtalyan mutfağının kökleri izlenebildiği kadarıyla M.Ö. 4.yüzyıla dayanmaktadır. İtalyan mutfağı komşu bölgelerden, fetihlerden ve siyasi değişimlerden etkilenerek gelişmiştir.

Örneğin; 18.yüzyılda Yeni Dünya keşfi İtalyan mutfağını patates, domates, mısır ve biberle tanıştırarak etkilemiştir.İtalyan mutfağı kaliteli malzemeleri ve sadeliğinden ziyade dünyanın hemfikir olduğu lezzetiyle büyük bir değer taşımaktadır. Asıl yemek tarifleri aşçılardan değil büyükannelerden devralınmış, aynı büyükanneler mutfak kültürünü bir yemekten fazlası olarak nesilden nesile aktarmışlardır. 

Yemek ve hazırlanışı yaratıcılığı, gelenekleri, sosyal değerleri ifade etmenin en güzel şeklidir.İTA Okulları'nın öğrencilerine kazandırmak istediği yemek kültürü büyükannelerimizin bizlere gösterdiği sevgi dolu yapılandırmacı yaklaşımı örnek almıştır.

İTA Okulları'nda yemek günlük, sağlıklı bir gereksinimi karşılamanın dışında bir yaşam ve kültürü deneyimleme fırsatıdır. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz atölye çalışmalarıyla öğrencilerimizin farklı yemek kültürlerini tanımaları ve kendi kültürel zenginliklerini arttırmaları amaçlanmaktadır.

Aylık yemek menülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Organik Beslenme

İTA Okulları Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

İTA Okulları Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

İTA Okulları Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım