YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Fmv Ispartakule Işık Anaokulu

Fmv  Ispartakule Işık Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizceYabancı Dil
1885 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Fmv Özel Ispartakule Işık Anaokulu

 

1885 yılında Selanik'te kurulan, bugüne değin aydınlık bir gelecek için çalışan bireyler yetiştirme ilkelerinden vazgeçmeyen Feyziye Mektepleri Vakfı, bugün anaokulundan üniversiteye kadar uzanan bir ışık yaymaktadır ve bu Işık artık Ispartakule/Bahçeşehir Kampüsümüz ile Niştantaşı'ndan Maslak'a; Erenköy'den Şile'ye İstanbul'un dört bir yanına ulaşmıştır.


Böylesine köklü bir çınarın güvenli gölgesinde öğretmen ve öğrencilerimizle oluşturduğumuz başarılarla dolu bu resim, büyük bir özverinin eseridir ve bu özverinin ödülü olan geleceğe güvenle bakma ödülünü her Işıklı yaşamaktadır.


127 yıldır geçmişten geleceğe uzanan eğitim yolumuzda pek çok sistem değişikliği yaşadık ve her değişikliği kurum felsefemizin vazgeçilmezlerini unutmadan en iyi şekilde uyguladık. "Önce İyi İnsan Yetiştirmek" ten hiç vazgeçmedik. Her geçiş sürecinde velilerimizin güvenini hissetmek çok değerliydi ve her zaman da bu desteği hissettik.

Eğitim ve öğretim, sonucu kısa sürede alınabilen bir kavram değildir. Özgür düşünen, yaratıcı, girişimci, ulusal değerlerine sahip çıkan, aynı zamanda bir dünya vatandaşı olabilecek bilgi ve kültür birikimine sahip, dürüst, duyarlı, saygılı, çalışkan olmayı her türlü önceliği gören bir birey yetiştirmek, gerçek başarıdır. Bu başarı da Işık Okullarından mezun olan her öğrencinin kişiliğine bir nakış gibi işlenmiştir.
Siz değerli Işık Okulları Ispartakule/Bahçeşehir Kampüsü velilerimiz de çocuklarımızın yaşamında en önemli bölümü oluşturan okul sürecinde bizimle olmayı tercih ettiniz. Bizimle yeni bir kapıdan geçiyorsunuz. Işık ailesine hoş geldiniz. Güzel, mutlu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi dileriz.
Saygı ve Sevgilerimizle.

Fmv Ispartakule Işık Anaokulu Fiyatları

Yarım Gün Fiyatı ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı için yeni öğrenci alımlarımız 3 Şubat 2014  tarihinde başlayan görüşmelerle gerçekleşir.

Okullarımıza ve özellikle ilköğretim 1.sınıflarına çok yoğun bir talep olduğundan 1. sınıfa öğrenci alımlarında halen anaokullarımız 6 yaş grubunda öğrenim gören öğrencilerimiz, kesin kayıt yaptırma konusunda öncelikli hakka sahiptirler. Her okulumuzun 1. sınıfa öğrenci alımı ile ilgili kontenjanı belirlenerek bu doğrultuda kontenjan ve öğrenci alımı ile ilgili ilan – duyuru sonrasında, başvuru sırasına göre öğrenci görüşmeleri yapılır.

Başvuru sırasında öğrencinin kimlik fotokopisi ve bir adet fotoğraf istenir, başvuru dilekçesi veli tarafından doldurulur. 1. sınıf için başvuran öğrencilere psikolojik danışmanlar bireysel öğrenci tanıma görüşmesi ve okul olgunluğu çalışması yapılır. Sonucuna göre kayıt hakkı kazanır. Okul tanıtım ve görüşmeleri için randevu gerekmektedir.

Ara sınıflara öğrenci alımlarında düzey belirleme sınavı ve psikolojik danışmanlar tarafından bireysel öğrenci tanıma görüşmesi yapılır.

Başvuru sırasında öğrencinin kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi ve bir fotoğraf istenir, başvuru dilekçesi veli tarafından doldurulur.Okul tanıtım ve görüşmeleri için randevu gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen evrakların teslimi sırasında tanıma çalışması görüşmesinin tarihi belirlenir ve düzey belirleme sınavına kaydı yapılır. Tüm düzeyler için düzey belirleme sınavı / öğrenci tanıma çalışması görüşmesi makbuz karşılığı 150 TL ile ücretlendirilir. Öğrencinin kayıt hakkı kazanamaması durumunda ücret iadesi yapılmaz. Bu tutar kayıt hakkı kazanan öğrencilerin eğitim-öğretim ücretlerinden düşülmez. Ara sınıflar için yapılan düzey belirleme sınavı sonuçları okullarımızda ve web sitemizde ilan edilir.

Işık Liseleri hazırlık sınıfına ise 8. Sınıf SBS puanlarına göre(orta öğretim başarı puanı eklenmeden) öğrenci alınacak olup ayrıca bir duyuru yapılacaktır.

EĞİTİM

İngilizce:

 

Erken yaşta dil öğreniminin başarılı sonuçlar vermesi nedeniyle anaokundan başlayarak yabancı dil öğrenimine programımızda büyük bir önem vermekteyiz. İngilizce etkinliğini ağırlıklı bir şekilde anadili İngilizce olan yabancı öğretmenler tarafından yürütülmektedir. Yabancı dil ile ilgili hedeflerimizi belirlerken öğrencilerimizin bilgi düzeyine, ilgi ve beklentilere uygun, ihtiyaca cevap verici nitelikte olmasına özen gösteriyoruz. Bu amaçla İngilizce; oyun, şarkı, tekerleme, hikaye, bahçe etkinliği gibi doğal yöntemlerle öğretilir. Ayrıca kahvaltıda, öğle yemeğinde ve ikindi kahvaltısında İngilizce öğretmenleri öğrencilerimizle birlikte olurlar.

 

Müzik:

 

Okul öncesinde vermiş olduğumuz müzik eğitimiyle müziği sevmeleri, gelişmiş müzik zevki kazanmaları ve müzikten keyif almaları amaçlanmaktadır. Bu amaçlara yönelik olarak, ritmi hissetme, ritme uygun vuruş yapabilme, sözleri melodiye, ritme uygun söyleme, ritme uygun hareket etme gibi etkinliklere yer verilir.

 

Oyun ve Fiziki Etkinlikler:

 

Öğrenciler oyun ve fiziki etkinliklere katılım sonucunda temel hareket becerileri olarak isimlendirilen yürüme, koşma, atlama, yuvarlanma vb. yer değiştirerek yapılan hareketleri; eğilme, esnetme, dönme, ağırlık aktarımı vb. dengeleme hareketleri; atma, tutma, yakalama, top sürme vb. nesne kontrolü hareketleri oyun ve fiziki etkinlikler içinde uygun formda (hareketin uygun biyomekanik formu) kullanabilir hale gelmeleri amaçlanarak çocuklarımızın bedenlerinin farkına varmaları, daha doğru ve kontrollü kullanmaları sağlanır.

 

Drama:

 

Drama çalışmalarıyla öğrencilerimizin öncelikle kendilerini anlamalarına ve tanımalarına daha sonra iletişim becerilerini, hayal güçlerini ve kendilerinde var olan yaratıcılıkları geliştirmelerine olanak sağlanmaktadır.

 

Modern Dans: 

 

Bu etkinliğin amacı öğrencilerin hareketlerle kendilerini ifade etmelerini, estetik algılarını geliştirmelerini,, vücut koordinasyonlarını arttırarak grup içinde uyumlu hareket etmelerini sağlamaktır.

 

Görsel Sanatlar:

 

Sanat eğitimi, çocukların doğuştan var olan yaratıcılık potansiyellerini geliştirdiği için önemlidir. Sanat eğitiminin amacı, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini görsel yollarla ifade edebilmelerine yardımcı olmak, el becerilerinin gelişmesine imkan sağlamak,  sanatı seven, sanatı anlayan bireyler yetiştirmektir.

 

Yüzme: 

 

Yüzme çocukların büyüme ve gelişimi üzerindeki olumlu etkileri olduğu düşünülerek programımızda yer verdiğimiz bir etkinliktir. Yüzme etkinlik okulumuzun içinde bulunan kapalı yarı olimpik yüzme havuzunda yapılmaktadır.

 

Yaş Grubu 2 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Çok Amaçlı Salon
Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı
Kapalı Havuz
Kapalı Spor Salonu
Kütüphane
Yemekhane

ETKİNLİKLER

Drama
Görsel Sanatlar
Modern Dans
Müzik
Satranç
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Mart ayı yemek listesi için tıklayınız 

Organik Beslenme

Fmv Ispartakule Işık Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Fmv Ispartakule Işık Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Fmv Ispartakule Işık Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım