YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Feyza Çiçek  Anaokulu Kartal Şubesi
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Okullarımızda uygulanan eğitim programı , çocuğa sunulan ortam , planlı, sistemli, çocukların yaş ve gelişim özelliklerini destekleyici nitelikte olduğundan sınıflarımızda verilen okul öncesi eğitim çocuklarımızın geleceğine sağlam temeller atmaktadır. Toplumsal ve Ahlaki değerlerin aktarılması, yaşamın ilk yıllarında başlar. Temel bilgi ve beceriler bu dönemde kazanılır.Bu nedenle geleceğin mimarı olan çocuklarımıza verdiğimiz eğitim büyük önem taşımaktadır .

Sınıflarımızda çocuklarımızın bireysel yeteneklerine, ilgi, ihtiyaç ve gelişim düzeylerine uygun hazırlanan programlar aracılığıyla sunulan etkinlikler ; çocuğun grup içine katılmasında, sağlıklı ilişkiler kurmasında, günlük yaşamdaki gerekli kuralları öğrenerek temel alışkanlıklar kazanmasında, kendine ve başkalarına olumlu tavır geliştirmesinde önemli rol oynamaktadır.Bu etkinliklerde çocuklarımız ayrıca, paylaşma, yardımlaşma, dayanışma gibi sosyal becerileri de kazanırlar.Verdiğimiz eğitim ile ; çocuğun cinsel kimliğini kazanarak, benlik kavramını geliştirmesini ve kendini ifade etmesine fırsat verecek ortamlar hazırlayarak özdenetimini geliştirmesini ve kendine güvenli bağımsız bir kişilik kazanmasını desteklemekteyiz.

Çocuğun, kendi bedensel yapısını tanıması, özbakım ihtiyaçlarını karşılayabilmesi ve vücudunu etkin bir biçimde kullanabilmesine yardımcı olunur.

Verdiğimiz eğitim ile , çocuğun yeteneklerini ortaya çıkartmak, çocuğun benlik kavramını geliştirmesine, kendini ifade etmesine, bağımsızlığını kazanmasına ve özdenetimini sağlamasına imkan tanımak, onlara olumlu alışkanlık ve davranışlar kazandırmak, her fırsattan yararlanarak çocukların milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlılığının gelişimine yardımcı olmak, tüm öğrencilerimizi sorumluluk sahibi, özgüvenli, dürüst, soran, araştıran, yaratıcı, öğrenmeyi ve başarıyı hedef edinmiş bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Ayrıca, çevre uyarıcıları sunarak çocuklarımızın akıl yürütme yeteneğini, yaratıcılığını ve hayal gücünün gelişimini sağlamada verilen eğitim etkilidir.

Öğrencilerimizin çevresindeki kişilerle sağlıklı iletişim kurmasına, duygu ve düşüncelerini karşısındakine rahatlıkla ifade edebilmesine fırsat vererek dil, becerilerini gelişmesine, çocuklarımızın sağlıklı kişilik geliştirmesini sağlayarak çevreye uyumunu sağlayıp , onları gelecekteki yaşamlarına hazırlamaktayız.

Sonuç olarak; Feyza Çiçek Anaokulları olarak ülkemize; Sosyal, Duygusal , Fiziksel , Bilişsel , Dil ve Öz bakım becerilerinin gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlamış , Ailesine kendisine , çevresine ve yaşadığı topluma karşı duyarlı , özgüveni yüksek , kendini ifade edebilen , sorgulayan , kendi haklarını savunurken başkalarının hak ve hürriyetlerine saygı duyan , milli ve manevi değerlere sahip çıkan iyi bir nesil yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Feyza Çiçek Anaokulu Kartal Şubesi Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Drama
Görsel Sanatlar
Halk Dansları
Jimnastik
Müzik
Satranç
Tiyatro

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Feyza Çiçek Anaokulu Kartal Şubesi Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Feyza Çiçek Anaokulu Kartal Şubesi yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Feyza Çiçek Anaokulu Kartal Şubesi İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım