YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Teknoloji ve İnsan Koleji Çekmeköy

İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
2017 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Teknoloji ve İnsan Koleji (Tink) Çekmeköy Kampüsü

 

Türkiye’nin ilk odağı insan olan teknoloji koleji Tink, yenilenen ve dijitalleşen iş dünyasının ihtiyacına uygun, yüksek nitelikli insan kaynağını, tam donanımlı teknoloji okuryazarlarını ve girişimcileri yetiştirmektedir. Dünyanın en inovatif 100 okulu arasında ülkemizi gururla temsil ederken, mezunlarımızın başarıları ile de övünüyoruz.

Tink eğitim modelimiz, düşünce ile eylemi kişiliğinde birleştiren, çözüm odaklı genç insan kavramını karşımıza çıkarıyor. Global değişimin ortasında çok önemli bir rol oynamaya aday Tink Jenerasyonunun temel özellikleri teknoloji okur yazarlığı, inovasyon kültürü ve çok kuvvetli networkleridir.

Bunların yanı sıra sistemimiz, gençlerimizin öğrenimleri sonunda hayata tutkuyla bağlanacakları kariyer seçimleri yapmalarını destekliyor ve kar yerine değer yaratmanın önemini vurguluyor.

Tink Jenerasyonu kendini gerçekleştiriyor.

Tink hayatı kazandırıyor ve hayatta kazandırıyor.

Tink Çekmeköy kampüsünde anaokulundan, lise son sınıfa kadar sunduğumuz akademik müfredatımızın yanı sıra öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini sanat, spor, bilim ve girişimcilik alanlarında özel bir program uygulayarak destekliyoruz.

TinkSmart ile öğrencilerimizi bireysel olarak takip ediyor, böylece hem güçlü hem de geliştirmeleri gereken alanları belirleyerek onlara uygun programlarla ilerlemelerini sağlıyoruz.


Tink KolejiTeknoloji ve İnsan Koleji Çekmeköy kampüsü fiyatları, bursluluk sınavı, erken kayıt avantajları, taban puan, eğitim felsefesiyle ilgili bilgi & kampüsten randevu almak için lütfen BİLGİ FORMU'nu doldurun.

Teknoloji ve İnsan Koleji Fiyatları

EĞİTİM

Eğitimin kalitesini özgün içeriği, kuvvetli akademik kadrosu, ulusal ve uluslarası bağlantıları, öğrencilerinin kalitesi ve vizyonu belirler. Öğrencinin merkezde olduğu ve teknolojik imkanların sonuna kadar kullanıldığı dijital çağa uygun bir eğitim fırsatı sunan Teknoloji ve İnsan Kolejleri, anaokulundan liseye tüm kademelerde, doğa içinde teknolojiyle donatılmış Çekmeköy'deki yeni modern kampüsünde geleceğin liderlerini ve dünya çapında fark yaratacak girişimcileri yetiştirmeye güvenle devam etmektedir.

Merkezinde insan ve teknoloji olan Tink eğitim öğretim sistemimiz, öğrencilerimizin kişisel beceri ve tercihlerine uygun bireyselleştirilmiş eğitim programları, akran öğrenimi, proje tabanlı öğrenme ve gerçek hayat deneyimi edinme gibi dijital çağda eğitimi tanımlayan hususlar içermektedir.

Kurulduğu 2017 yılından beri Türkiye’nin en başarılı öğrencilerine teknoloji, STEM ve inovasyon odaklı eğitim öğretim imkânı sunan Teknoloji ve İnsan Kolejleri geliştirdiği özel müfredatı, benzersiz eğitim ortamında, teknoloji altyapısı ile öğrencisine özelleştirerek sunuyor. Tink’te öğrencilerimizi Türkiye’nin en kapsamlı, vizyoner ve iyi networküne sahip olarak yetiştirmek için büyük emek sarf ediyoruz. Tink, kendi networkünü öğrencisiyle paylaşan ve öğrencinin seçtiği Tink partneriyle proje çalışmalarını deneyimlemesini destekleyen bir yapıya sahiptir. Böylelikle öğrencilerimiz, sosyal hayatları ve kariyerlerini geliştirirken, girişimcilik ruhu da kazanır. Tink eğitim sistemi, Tink Jenerasyonuna, kar yerine değer yaratmanın önemini vurgulayan bir bakış açısı kazandırmaktadır.

Global değişimin ortasında çok önemli bir rol oynamaya aday Tink Jenerasyonunun temel özellikleri teknoloji okur yazarlığı, inovasyon kültürü ve çok kuvvetli networkleridir.

 

Tink Kişiselleştirilmiş Online Eğitim Platformu (TinkSmart)
 

Öğrenme becerileri ve ilgi alanları tamamen kişiye özeldir, tıpkı parmak izi gibi.
 

Her öğrencinin farklı karakteri, güçlü ve zayıf yanları, motivasyonu, ilgi alanları ve farklı çalışma disiplini vardır. Bu nedenle eğitime başlamadan önce, öğrencilerimizin bireysel yetkinliklerini online sistemimiz üzerinde tespit ediyoruz. Bu tespit sonrası, TinkSmart’ta öğrencimizin yetkinlikleri ve önceliğine uygun bir program hazırlıyoruz.
 

Platform üzerinden öğrencilerimiz, öğretmenleri ve isterlerse velileri ile beraber derslerindeki durumunu, hedefine ulaşması için yapması gerekenleri, bireysel gelişimini görebiliyor. Böylece her öğrencimiz, TinkSmart ile hedefine ulaşabilmesi için geliştirmesi gereken alanlara odaklanırken, aynı zamanda güçlü yanlarına da güç katarak hayata hazırlanıyor.

Tink Koleji Eğtim - TinkSmart

 

 

 

Ort. Sınıf Mevcudu 24

FİZİKSEL İMKANLAR

Dersliklerimiz 24 kişilik olacaktır.

 

Okulumuzda her öğrencimize kendi laptop bilgisayarlarını vereceğiz. Bazı sınıflarımızda da "flip classroom" uygulaması olacak.

 

Blended eğitim modelimiz kapsamında, sene başında, her öğrencimizin tüm ders kitapları "e-kitap" olarak kendi hesaplarında yüklü olacak.

 

Tink Koleji'nde aşağıdaki fiziki imkanlar mevcuttur.

Konferans Salonu

Spor Salonu

Maker Lab

Laboratavuarlar

T-Cafe (Kantin)

Yemekhane

Akıllı Sınıf
Çok Amaçlı Salon
Fen ve İnnovasyon Laboratuvarı
Kapalı Spor Salonu
STEM Maker Lab
Teknoloji Sınıfı
Yemekhane

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Teknoloji ve İnsan Koleji Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Teknoloji ve İnsan Koleji yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Teknoloji ve İnsan Koleji İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım