x

Liv Koleji

Liv Koleji


Güçlü akademik kadrosu, özgün eğitim modelleri, akademik başarısı ile öne çıkan Liv Koleji'yle tanışın. 

Anaokulu, ilkokul seviyeleri için avantajlı kayıt fırsatlarından & 5. 6. 7. ve 8. sınıflara yönelik bursluluk avantajları hakkında bilgi almak için sizleri kampüsümüze bekliyoruz.

Bilgi için aşağıdaki formu doldurun.




Liv Koleji 2018-2019 eğitim öğretim yılında Çekmeköy’deki kampüsünde öğrencileriyle buluşarak eğitim hayatına başladı. Liv Koleji Çekmeköy Kampüsü, modern binası, akıllı ve çevre dostu mimarisi, yeşil alanları, spor alanları, teknolojik altyapısı, laboratuvarları ve fiziki donanımıyla Liv Koleji öğrenci ve öğretmenlerine ayrıcalıklı bir dünya sunmaktadır.

 

Liv Koleji Manifesto

 

Liv Koleji olarak daha iyi bir dünya için, daha nitelikli eğitime inanıyoruz. 

Bireylerin değerli olduğu bir dünyada her şeyin mümkün olabileceğine inanıyoruz.

Bireysel mutluluğun, toplumsal kalkınmanın, sürdürülebilir barışın, sağlıklı çevrenin, demokrasi kültürünün temelinde nitelikli eğitimle yetişmiş bireylerin yer aldığına olan inancımızla öğrencilerimizi yüksek ideallerine ulaşacak vasıflarla donatarak yetiştiriyoruz. 

Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızla el ele vererek ideal okul iklimini oluşturuyoruz. Çünkü biz en iyiye ancak birlikte yürüyerek ulaşabileceğimizi biliyoruz.

Her Liv Koleji öğrencisi büyük bir değerdir; kendisi, ailesi, toplumu ve nihayetinde dünya için değer üretmek onun hedefidir. Bu hedefe yürüyen tüm öğrencilerimiz, geleceğin teminatıdır. 

 

Liv Koleji

 

Liv Koleji Kimin?

 

Liv Koleji 2018 yılında, bünyesinde Liv Hospital, Medical Park, VM Medical Park hastanelerini barındıran Türkiye’nin önde gelen sağlık grubu MLP Care Grup ve İstinye Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Başkanı Muharrem Usta liderliğinde kurulmuştur.

İstinye Üniversitesi desteği ulusal ve uluslararası akademik danışma kurulunun çalışmalarıyla eğitim modelleri oluşturulan Liv Koleji öğrenci ve çalışanlarına 21. Yüzyıl standartlarında bir yaşam ve öğrenme ortamı sunma, Türkiye’de ve dünyada ilham veren örnek bir eğitim kurumu olma vizyonuyla yola çıktı.


 

Liv Koleji Bursluluk Sınavı


Liv Koleji 2019 Bursluluk Sınavı 9 Şubat tarihinde yapılmıştır. Başvuru için  Liv Koleji Bursluluk Sınavı yazımızı okuyun.
 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım