x

VEGA Okulları Beylikdüzü Kampüsünü Eğitime Açtı

VEGA OKULLARI, İKİNCİ KAMPÜSÜNÜ BEYLİKDÜZÜ’NDE EĞİTİME AÇTI

 

Altınhas Holding’in eğitim sektöründeki yıldızı VEGA Okulları, yeni eğitim – öğretim yılının başlamasıyla birlikte İstanbul Beylikdüzü’nde ikinci kampüsünün açılışını gerçekleştirdi. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyelerindeeğitim verecek olan VEGA Okulları Beylikdüzü Kampüsü, öğrencilerini iyi bir akademik eğitimin yanı sıra yabancı dil eğitiminden yeteneklerinin keşfine kadar uzanan bir felsefeyle eğitecek.

 

Eğitim sektörüne 2014 yılında VEGA Okulları ile adım atan Altınhas Holding, 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim yılına Beylikdüzü Kampüsü ile merhaba dedi.

 

VEGA Okulları’nın Beylikdüzü’nde eğitime açılan kampüsü, anaokulu – ilkokul – ortaokul seviyelerindetoplam 850 öğrenci kapasitesi ile eğitim verecek. 35 derslikten oluşan VEGA Okulları Beylikdüzü Kampüsü’nde, 50 öğretmen görev alacak.

 

VEGA Okulları’nda Hedef Gelecek 10 Yılda, 100 Bin Öğrenci

 

İlk kampüsünü 2014 yılında İstanbul Sultanbeyli’de kuran VEGA Okulları, ikinci kampüsünü Beylikdüzü’nde açtı. Ardından Bahçeşehir, Mimarsinan, Bakırköy, Ataköy, Halkalı, Sarıyer, Tarabya, Kemerburgaz, Çekmeköy, Ataşehir, Kartal, Maltepe, Üsküdar ve Çengelköy gibi yerleşim yerlerinin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanında kampüsler açmayı hedefleyen VEGA Okulları, gelecek 10 yılda 100 bin öğrenciye eğitim vermeyi hedefliyor.

 

VEGA Okulları, öğrencilerine iyi bir akademik eğitim verirken aynı zamanda yabancı dil eğitiminden yeteneklerinin keşfine kadar uzanan bir eğitim anlayışıyla hareket ediyor. Altyapısı güçlü akademik kadrosu sayesinde ana dilini çok iyi kullanan, en az iki yabancı dilde ana dil yeterliliğinde iletişim kurabilen, sosyal ve sportif alanda donanımlı ve sosyal sorumluluklar üstlenen başarılı bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyor.

 

VEGA Okulları Hakkında

 

VEGA Okulları Türk eğitim sisteminin güçlü bir parçası olarak 2014 yılı itibariyle Altınhas Holding çatısı altında kurulmuştur. Güçlü bir kurumsal alt yapıyla birleştirilmiş başarılı eğitim geçmişine sahip kişilerin liderliğinde; 2014-2015 eğitim öğretim yılı itibariyle faaliyete başlayan VEGA Okulları, İstanbul ve Türkiye'nin farklı illerinde açacağı okullarıyla, global eğitim ağının güçlü bir parçası olmayı hedeflemektedir. Ana dilini çok iyi kullanan, en az iki yabancı dilde ana dil yeterliliğinde iletişim kurabilen, uluslararası diploma programlarıyla en az iki diploma sahibi olabilecek, akademik olarak güçlü, sosyal ve sportif alanda donanımlı, çağdaş, değer sistemi gelişmiş, sosyal sorumluluklar üstlenen başarılı bir nesil yetiştirmek VEGA Okulları'nın temel amacıdır.

 

Vega Okulları Sultanbeyli Kampüsü

Vega Okulları Beylikdüzü Kampüsü

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım