x

Uğur Okulları'ndan 25 Yeni Kampüs

Uğur Okulları 25 Kampüs Açıyor

 

Uğur Okulları, okul öncesinden lise son sınıfa kadar farklı kademelerde eğitim verecek 25 yeni okul ile 2017-2018 eğitim dönemine merhaba demeye hazırlanıyor. Uğur markasının 49 yıllık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısı Türkiye’nin farklı illerinde öğrencilerle buluşacak.

 

Uğur Okulları 2017-2018 öğretim yılında; İstanbul, Ankara, Kayseri, Nevşehir, Balıkesir, Bursa, İzmir, Tokat, Konya, Mersin ve Tunceli olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında yeni açılacak okullarında eğitim vermeye hazırlanıyor. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına yatırımlarına hızla devam eden Uğur Okulları, toplamda 5.000 kişilik yeni istihdam öngörüyor. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 50’nci yılını kutlayacak Uğur Okullarının hedefi 50’nci yılda 50 kampüse ulaşmak.

 

Uğur Okullarında sorgulayan, araştıran ve üreten bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyoruz

 

Türkiye’de ilk defa sadece Uğur Okullarında hayata geçirilen, okul öncesinde ve ilkokulda uygulanan erkenSTEM yaklaşımı ileöğrencilerin analitik düşünen, iletişim becerileri yüksek nesiller olarak yetişmeleri hedefleniyor. Disiplinler arası bir yaklaşım olan STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) eğitimi ile çocukta doğuştan var olan üretme, sorgulama gibi yetenekler köreltilmeden yaratıcılıklarını kaybetmemeye yönlendiriliyor, sorgulayan, araştıran ve üreten bir nesil yetiştirmek amaçlanıyor.

 

Aynı zamanda okul öncesinden 8’inci sınıfa kadar Bilgi ve İletişim Teknolojileri derslerindeki kodlama, robotik, animasyon ve oyun yazılımı ile öğrencilere dijital dünyanın kapılarını da aralanıyor. Kodlama dersleri ile öğrencilerin psikomotor gelişimleri destekleniyor.Öğrenciler ortaokula gelindiğinde, okul öncesinde ve ilkokulda aldıkları kodlama derslerinin tamamlayıcısı niteliğindeki robotik dersleri ile tanışıyor. Okul öncesinde ve ilkokulda öğrenciye kazandırılan temel kodlama becerileri ile ortaokuldan itibaren öğrenciler, kod tüketen değil kodlarla birlikte üreten öğrenciler olma yolunda destekleniyor.

 

Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri ile bir ilke daha imza atıldı

 

Uğur Okulları öğrencilerine özel sınava hazırlık, kariyer planlama ve kişisel gelişim desteği veren Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri açıldı.

 

Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri, online üniversiteye hazırlık platformu Uğur Hazırlıkile 7/24 öğrenciye eğitim imkanı sunuyor. Online platform hedeflerini ve konu eksiklerini belirliyor ve zamandan tasarruf ederek sadece eksik alanla ilgili çalışma yapmasını sağlıyor.

 

Uğur Sınava Hazırlık Merkezlerinde, kişiye özgü rehberler her aşamada öğrenciyi birebir takip ediyor.

 

Üniversiteye hazırlık sürecinde 9’uncu sınıftan 12’nci sınıfın sonuna kadar ders ve sınav başarısını artıran, kişiselleştirilmiş üniversiteye hazırlık çözümü Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri;  Uğur Hazırlık, Kişiye Özgü Rehberlik,  Uğur International, Tigers Club ve U Diamond olmak üzere 5 ana modülü içerisinde barındırıyor.

 

Uğur Okulları Doğru Lise Tercihinde Yanınızda!

 

Uğur Okulları, 49 yıllık sınav deneyimi ve birikimi ile ücretsiz TEOG Tercih danışmanlığı hizmeti sunmaya hazırlanıyor.Uğur TEOG Tercih Ofisleri ile hedef öğrencilere kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda, doğru lise tercihi yapmaları konusunda danışmanlık hizmeti sunmak. Uğur Okullarının 104 okul, 13 kampüs ve tanıtım ofislerinde uygulanacak olan hizmet 12-24 Temmuz tarihleri arasında devam edecek.

 

Tercih döneminde, Uğur Okulları uzman psikolojik danışmanlarının her öğrenciye özel olarak hizmet vereceği tercih ofisleri, tüm öğrencilere açık olacak. Hizmetten yararlanacak öğrenci ve velilerin ilgili okul, kampüs ya da tanıtım ofisini arayarakrandevu almaları yeterli olacak. Uğur TEOG Tercih Ofisleri hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

 

Aynı zamanda Uğur Okullarında, öğrencilerin TEOG başarılarına göre burs imkanı da sağlanıyor.

 

Uğur Okulları Hakkında

 

26 Kasım 1968’de Laleli’de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye’nin her noktasında, konusunda uzman öğretmenleri ile okul öncesinden lise son sınıfa kadar Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır.

 

Okul öncesinden itibaren insani değerlerle donatılmış; sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Uğur Okulları, lise ve üniversitelere hazırlıkta bu çağa uygun modeller ve programlar konusunda kendi içinde başlattığı yarışı tüm hızıyla sürdürmektedir. Başarısı kanıtlanmış ilke ve modellerinden hareketle, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, Kişiye Özgü Eğitim Modeli, Kodlama Eğitimi, erkenSTEM ve STEM eğitim yaklaşımları ile Uğur Okulları, 49 yıllık başarı deneyimini 104 okul, 23 anadolu lisesi, 13 kampüsüyle sürdürmektedir.

 

 

- Uğur Okulları Bursluluk Sınavı

- Uğur Okulları Hakkında Bilgiler

- Uğur Okulları Çekmeköy

- Uğur Okulları Kampüsleri

- Uğur Okulları Fiyatları

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım