x

Uğur Okulları Maltepe Anadolu Lisesi Neden Tercih Edilmeli?

Uğur Okulları Maltepe Anadolu Lisesi

 

Uğur Okulları, 1968’ten itibaren önce dershane sonra da okul olarak öğrencileri hayata hazırlamaktadır. Okul öncesi dönemden liseye kadar öğrenci yetiştirir ve öğrencilere donanımlı bir eğitim olanağı sunar.

 

Uğur Okulları Maltepe Anadolu Lisesi

 

Maltepe Uğur Anadolu Lisesi, Uğur Okulları’na bağlı olarak eğitim – öğretim veren lise İstanbul’un Maltepe semtinde yer almaktadır. Geleneklere saygılı aynı zamanda eğitimin erdemine inançlı öğrenciler yetiştirmeyi amaçlayan kurum bu eğitimi donanımlı bir şekilde sağlamaktadır. Kütüphaneden laboratuvarlara kadar birçok olanağın yer aldığı lisede akademik kadro da 47 yıllık Uğur deneyimi ile birlikte uzman kişilerden seçilmiştir.

 

 

Maltepe Uğur Anadolu Lisesi’ni Tercih Etme Nedenleri

 

Kampüs içindeki birçok olanak ve eğitim – öğretim içindeki ayrıcalıklar öğrencilerin bu liseyi seçmelerine etki sağlıyor. Üniversite sınavı ile kaygılanan öğrencilere yepyeni bir eğitim modeli sunan Uğur Okulları, tüm öğrencilerini teknoloji ile bütünleşik bir yapıda yetiştiriyor. Ayrıca öğrenci odaklı bir eğitim gerçekleştirir ve eğitim modeli olarak ASDF modeli uygular. Bu model her tür gelişimi destekleyen ve iyi eğitimin başlangıcı olan Uğur Okulları’na özgü bir eğitimdir.

 

 

Maltepe Uğur Anadolu Lisesi’nde Yabancı Dil Eğitimi

 

Evrensel bir dünyada yabancı dilin önemini çok iyi kavrayan okul en az iki yabancı dil eğitimi vererek öğrencilerine dünya çapında bir kariyer hedefliyor. Yabancı dile önem veren okul, Kanada ve Amerika’da da ücretsiz olarak yabancı dil eğitimi sunmaktadır. Bu eğitim yaz okulu kapsamında gerçekleşir ve 3 hafta sürer. Öğrencilerin bu sayede hem yabancı dilleri hem de sosyal aktiviteleri yeni ülkeler ile birlikte gelişmektedir.

 

Uğur Okulları Maltepe Anadolu Lisesi’nde Üniversiteye Hazırlık

 

Bireysel rehberlik hizmeti ile farklı yeteneklerini de keşfeden öğrenciler kariyer hedeflerini de bu yeteneklere göre oluşturuyorlar. Üniversite ön hazırlık programı ile öğrenciler istedikleri meslek gruplarına göre eğitimlerini sürdürür ve kapsamlı bir eğitim görürler. 11.sınıftan itibaren her öğrenciye özgü YGS programı uygulanır ve bu eğitim bir sonraki seneye kadar devam eder. Motivasyonun her zaman yüksek tutulduğu Uğur Okulları Maltepe Anadolu Lisesi’nde üniversiteye girişte başarı oranı da oldukça yüksektir.

 

Uğur Okulları Maltepe Anadolu Lisesi Hakkında Detaylı Bilgi, Fiyatları ve Burs İmkanları İçin Aşağıdaki Linke Tıklayıp Bilgi Formunu Doldurun


Aşağıdaki Görsele Tıklayın
uğur okulları maltepe

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım