x

Uğur Okulları Basın Ekspres Kampüsü Açılıyor

Uğur Okulları Basın Ekspres Kampüsü

 

Uğur Okulları, akademik ve bilimsel eğitimi yeni yatırımlarıyla devam ettirmeye hazırlanıyor.

Uğur markasının yarım asırlık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısı İstanbul Bahçelievler’de yeni akademik dönemde hizmet verecek Uğur Okulları Basın Ekspres Kampüsünde öğrencilerle buluşacak. 


Çocuğunuz için Uğur Okulları Basın Ekspres kampüsü için bireysel bursluluk sınavına başvurup, en avantajlı kayıt fiyatlarını öğrenmek için aşağıdaki görsele tıklayıp, formu doldurun.

 

Başvuru Formu

 

Bireysel Bursluluk Sınavı

 

Geçtiğimiz yıl açılan 28 kampüsün ardından bu yıl 16 yeni yatırım daha yapmaya hazırlanan Uğur Okulları yarım asırlık deneyim, başarı ve vizyon ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlıyor.

Her biri alanında deneyimli eğitmen kadrosuyla, sunulan çağdaş eğitim ortamı, öğrencilerin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştiren erkenSTEM ve STEM eğitimi, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi, kişiye özgü çözüm odaklı ve proaktif rehberlik hizmetleriyle ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmayı sürdürüyor.


Uğur Okulları öğrencilerini geleceğe hazırlıyor


Türkiye genelindeki 16 yeni yatırım ile eğitim alanında öncü adımlar atmaya devam ettiklerini söyleyen Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu; “Yarım asırlık başarı geleneğimizi devam ettirdiğimiz kampüslerimize bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Toplamda yaklaşık 30 Milyon TL yatırım ile hayata geçirdiğimiz Uğur Okulları Basın Ekspres Kampüsü ile öğrencilerimize hem fiziki şartları hem de eğitmen kadrosu ile mükemmel bir eğitim öğretim hizmeti sunacağız. 


Uğur Okulları Basın Ekspres Kampüsü'nde 13 bin metrekarelik kapalı alanı, 2 bin metrekarelik bahçe alanı ile öne çıkan kampüsümüzde STEM laboratuvarı, Robotik Laboratuvarı, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, Görsel Sanatlar ve Müzik Laboratuvarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, konferans salonu, açık ve kapalı spor alanları gibi birçok fiziki olanak yer alıyor. Ayrıca kampüsümüz burs pateni alanı, jimnastik salonu, drama, dans ve yoga atölyesi ile de eğitimde fark yaratıyor. Yeni okullarımızda velilerimizin Uğur’a emanet ettiği çocuklarımıza kendi çocuğu gibi eğitim verecek olan öğretmenlerimizle güçlü bir kadro kurduk.” dedi.
 

Sınavlara hazırlıkta yarım asırlık deneyimimiz ile öncü kurumuz
 

Uğur Okullarının günümüz eğitim sistemindeki en önemli özelliklerinden birinin de sınavlara hazırlık olduğunu belirten Nevzat Kulaberoğlu;“Sistem ne sıklıkla değişirse değişsin, ülkemizde ortaokul ve liseden sonra öğrencilerimizin girmek durumunda olduğu sınavlar mevcut olmaya devam ediyor. Uğur Okulları, yarım asırlık sınavlara hazırlık deneyimini en başarılı bir şekilde okullarına entegre etmiş olan ve bunu başarı ile uygulayan ilk ve en önemli kurumdur.

Geçtiğimiz yıl yine bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiğimiz“Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri”ile öğrencilerimizin sınav başarısını artırmayı, sosyal sorumluluk ve bilimsel projeler hayata geçirmeleri için teşvik etmeyi, aynı zamanda yurt dışı üniversite başvuruları için portfolyo oluşturmalarını hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım