x

Tercih Koleji LGS Bursluluk Sınavı

Tercih Koleji LGS Sınavı

 

Tercih Koleji Sancaktepe, Çamlıca ve Ümraniye bölgelerinde bulunmaktadır. Özel Tercih Koleji, sorgulayıcı bilince sahip, bilgi ve bilgi kaynağına giden yolları bilen, çeşitli kültürlere ve farklılıklara saygı duyan, canlıların haklarına saygı duyan, etiğe ve ahlaka önem veren bireyleri yetiştirir. Bu bireysel özellikleri edinen öğrenci aynı zamanda kendi kişisel yeteneklerini kanalize edeceği alanı da keşfederek, geleceğe kendi hayatının temelinde yer alan değerlerle yürümeyi öğrenir.

 

 

Tercih Koleji Bursluluk Sınavıyla, Burs İmkanları Sunuyor

 

Özel Tercih Koleji, başarılı ve yetenekli öğrencilerin, kurum bünyesinde daha kaliteli bir eğitim alabilmesi için desteklenmesine önem veriyor. Uyguladığı tercih koleji bursluluk sınavı neticesinde; başarılı olan öğrencileri tespit ederek eğitim masraflarını ortadan kaldırıp, tercih koleji apoletini onlara sunmaktadır. Tercih Kolejleri’nde her türlü spor aktivitelerine yönelik sahalar, sanatsal faaliyetler için kullanılabilecek salonlar, bilimsel çalışmaların gerçekleştirilebileceği laboratuvarlar, bilgi birikimi kazanılabilecek kütüphaneler, yemekhane ve çeşitli aktivite alanları bulunmaktadır.

 

Öğrenci bu ortamda dış dünyanın minimal bir kopyasını deneyimleyerek, dışarıdaki hayata entegre olarak eğitimini sürdürür ve kurumdaki profesyonel eğitimciler tarafından desteklenerek ileriye taşınır. Öğrenciye yönlendirme değil, bilgilendirme politikası uygulanarak, kendi tercihlerini ve kararlarını verebilecek bir birey olması sağlanır ve bu sayede özgüveni geliştirilir.

 

Her sene Tercih Koleji bursluluk sınavı imkanından 4. 5. 6. ve 7. sınıflardaki öğrenciler yararlanabilmektedir. Sınava başvurular online olarak kolejin internet sitesinden yapılmaktadır. Sonuçlar da yine online olarak açıklanmaktadır. Sınav bu sene Ocak ayında gerçekleşmiştir. Burs oranları 0, %75, %50 ve %25 olarak belirlenmiştir. Ayrıca bursluluk sınavına katılan her öğrenciye burs imkanı sağlanmaktadır.

 

 

 

Tercih Koleji fiyatları hakkında bilgi almak ve Tercih Koleji kurumlarında daha fazla bilgi almak ve soru sormak istiyorsanız, Tercih Koleji sayfasından ilgilendiğiniz kampüse tıklayıp bilgi formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım