x

Teknoloji Ve İnsan Koleji - TİNK

Teknoloji ve İnsan Koleji

 

2016 Mart ayında başlayan ve 1.5 sene süren altyapı çalışmalarından sonra, Türkiye'nin ilk "Teknoloji Lisesi" olan Teknoloji ve İnsan Koleji, Tink, 2017 Eylül ayında İstanbul Sancaktepe'de eğitim öğretime başlayarak Türkiye'nin gelecek nesillerini yetiştirmeye başlamıştır.

 

Teknoloji ve İnsan Koleji, mükemmel öğretmen kadrosu, üst düzey teknolojik donanımı ve öğrenciye özel müfredatıyla, 4. Sanayi Devrimi olarak adlandırılan yüksek teknolojik yetkinlikleri, üniversite başarısıyla birlikte öğrencilerine sunmayı hedefleyerek, Türkiye'nin önde gelen kurumlarında staj imkanı sunacaktır.

 

Tink Eğitim müfredatı, MEB tarafından hazırlanmış olan Lise müfredatına ek olarak özel olarak hazırlanmış derslerle haftalık 40 saat olarak belirlenmiştir. Tink Koleji öğrencileri, matematik ve fen dışında "bilişim teknolojileri" ve "girişimcilik" konularında da uzmanlaşacakları kapsamlı ve yenilikçi bir müfredatla eğitim görecekler. temel bilimler ve teknoloji'nin yanısıra, "sosyal kabiliyetler" için de özel bir eğitim program takip edecekler.

 

Tink Koleji - Maker Atölyesi

 

Tink Koleji'nde özel olarak geliştirilen "Eğitim 4.0" eğitim modeli esas alınacaktır. Bu modelde öğrencilerin IQ, EQ ve DQ gelişimleri için akademik ve uygulamalı STEM+A eğitimleri verilecektir.

 

Bu eğitimler sayesinde öğrencilerimiz ;

 

- Web Yazılım Geliştirme,

- Mobil Uygulama Geliştirme

- Donanım Prototipleme (Maker)

- Girişimcilik

 

konularında eğitim alarak, fikirden ürüne, katma değerli üretimin tüm altyapısını kurmuş olacaklar.

 

 

Teknoloji ve İnsan Koleji Fiyatları

 

Tink Kurucusu ve CEO'su Zeynep Dereli, Teknoloji ve İnsan Koleji Lise fiyatlarının makul seviyelerde olacağını açıkladı. Ayrıca öğrencilerin TEOG başarılarına ve YEP, yerleştirme puanına göre yüzde 100'e kadar eğitim bursu veriliyor. 

 


Teknoloji ve İnsan Koleji Kampüsleri

 

Tink Koleji 2017 eğitim öğretim yılında Sancaktepe kampüsünü açtıktan sonra, 2018 yılında hizmete girmesi planlanan Tink Ayazağa, Maslak kampüsü için gerekli çalışmalara başladı. 2018 eğitim öğretim yılından itibaren, TİNK Sancaktepe ve TİNK Ayazağa, Maslak olmak üzere  2 farklı kampüste teknolojik eğitime devam edilecek. 

 

Tink Koleji hakkında detaylı bilgi almak ve okul yetkililerine soru sormak için ilgilendiğiniz kampüsün sayfasını ziyaret edip, bilgi formunu doldurabilirsiniz.

 

Tink Koleji Başvuru

 

TİNK Koleji Sancaktepe Kampüsü

 

TİNK Koleji Ayazağa, Maslak Kampüsü

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım