x

Şişli'deki Özel Okullar Hangileridir?

Şişli'deki Özel Okullar

 

İstanbul'un Şişli bölgesinde birçok özel okul bulunmaktadır. Bu özel okullar eğitim kalitesi, fiyatları gibi birçok etken sebebiyle birbirinden ayrılmakta ve veliler taradından bu nedenlerden dolayı tercih edilebilmektedir.

 

FMV Işık Okulları

 

FMV ışık Okulları Nişantaşı

 

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan Işık Okulları Nişantaşı'nda bulunmaktadır. Anaokulundan itibaren yabancı dil eğitimi veren okul, TEOG ve YGS- LYS sınavlarına hazırlık imkanı da sunmaktadır. Matematik ve fen bilimleri konusunda başarılı ve sanat konusunda yetkin bireyler yetiştirmek isteyen okul, çağdaş eğitim sistemine uygun bir şekilde düzenlenmiştir. Bilim ile gelecek nesillere yol göstermek isteyen; araştırmaya meraklı ve tarih bilincine sahip öğrenciler yetiştiren bu eğitim kurumu evrensel yurttaşlar yetiştirmektedir.

 

Evrim Okulları

 

 

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim veren Evrim Okulları, okul öncesinden ortaokulun sonuna kadar yabancı dil eğitimi vermektedir. İngilizce derslerinin yanı sıra İtalya dersi de veren okulun İtalya gezileri, İngilizce ve İtalyanca Dil Sertifikasyonu bulunmaktadır.Şişli özel okul fiyatları arasında eğitim kalitesi ile uyuşan bu okul,1983'ten beri eğitim vermektedir. Kulüpler, kurslar, kütüphane, spor alanları ve daha birçok hizmet ile öğrenci ve veli memnuniyetini düşünen okul Bomonti'de bulunmaktadır.

 

İTA Okulları, İtalyan Koleji

 

İtalyan Koleji

 

İtalyan Lisesi mezunları ve İtalyan Konsolosluğu'nun desteğiyle açılan İtalyan Koleji, 2014-2015 eğitim dönemine Türk ve İtalyan kültürlerinin uzun yıllara dayanan etkileşimini bir adım daha ileriye taşıyarak saygın ve kendine güvenen, dünyaya açık ama yerel değerlerinden kopmamış akılcı düşünen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. İTA Okulları, yavrularımıza şehrin merkezinde güvenli ve estetik kaygılarla donatılmış yeni bir yuva olacak.

 

Mecidiyeköy Sınav Temel Lisesi

 

Profesyonel eğitim kadrosu ve yöneticileri, YGS-LYS başarısı ve misyonu ile bir fark yaratan Sınal Temel Lisesi, Şişli özel okul fiyatları aralığında uygun olan okullardan biridir. Sanat, spor, kültür ve akademik alanda yetkin bireyler yetiştirmeyi amaçlayan okul, rehberlik hizmetiyle öğrencilerin başarısını arttırmayı kendisine hedef bilmektedir. Dil eğitimine önem veren bu okul, öğrencilerini üniversiteye yerleştirme başarısı ile bilinmektedir.

 

Pera Okulları

 

Pera Ortaokulu

 

1996'dan beri meslek ve sanat eğitimi veren okul, ortaokul ve güzel sanatlar lisesi eğitimi vermektedir. Ortaokuldan itibaren İngilizce ve İtalyanca yabancı dil eğitimi veren Pera okulları; dans, resim, tiyatro ve müzik eğitimi de vermektedir. Lisede de resim, müzik, dans-bale ve tiyatro eğitimi veren okul, Türkiye'deki bu konuda ilk ve tek olma özelliğine sahiptir.

 

Saint-Michel Fransız Lisesi

 

 

Şişli özel okullar lise kategorisi arasında bulunan ve İstanbul'un en eski liseleri arasında bulunan Saint-Michel Lisesi, 1886 yılında kurulmuştur. “FrancEducation”a sahip olan okulun diploması, Bakalorya diplomasına eşdeğerdir. Kültür etkinlikleri, spor faaliyetleri ve başarısıyla basında da yer bulmuş olan Saint-Michel, deneysel bilimlerle de eğitimini desteklemektedir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım