x

Penta Öğrenci Koçluk Merkezi

Çocuğunuzu Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz?

 

Hem çocuğunuzun yetenekli olduğu konuları öğrenmek hem de desteğe ihtiyacı olduğu konular hakkında profesör danışmanlar tarafından bilgilendirilmek ister misiniz?
 

Penta koçluk, çocuğunuzun hem başarılı olduğu konuları hem de biraz desteğe ihtiyacı olduğu konuları tespit etmek için bir yetenek ölçüm testi yapmaktadır. 

Bu yetenek analizinin ardından, ihtiyaçları karşılayacak çözüm önerileri için bireysel danışmanlık, psikolojik danışmanlık, akademik takviye, yetişkin danışmanlığı, aile danışmanlığı gibi hizmetlerle ihtiyaçlar karşılanmaktadır.

 

Siz de çocuğunuzun yetenekli olduğu konuları daha iyi anlamak ve eksik olduğu konular hakkında konusunda profesör danışmanlıklar tarafından bilgilendirilmek istiyorsanız aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

 

 

 

Ölçüm Testi Hangi Konular Hakkında Bilgi Verebilir?

 

Penta ölçüm testi 16 farklı öğrenme stilini içeren, kişisel, sosyal, akademik ve mesleki özellikleri ortaya çıkartan gelişmiş bir test metodolojisidir. Test aşağıdaki konuları da içeren birçok başlık hakkında geri dönüş sağlayabilmektedir ;

 

Depresyon

Akran Zorbalığı

Dikkat Eksikliği

Sosyal Fobi

Ders Çalışma Sorunu

Okula Uyumsuzluk

Hiperaktivite

Tik Bozukluğu

Uyku Bozukluğu

Davranış Bozukluğu

Okulda Yaşanan Sıkıntılar

Madde Bağımlılığı

Panik Atak

Özgüven Eksikliği

Hırçınlık

Otorite Krizi

Alınganlık

İçe kapanıklık

 

Penta Yetenek Testi

 

 

Yurtdışında Dil Okulu, Lise Eğitimi

 

Yurtdışında eğitim görmeyi hedefleyen öğrencilerin, portfolyolarının hazırlanması ve süreçte bilmeleri gereken her türlü ayrıntıya hakim olmalarını sağlayacak profesyonel eğitim danışmanlığı Penta tarafından verilmektedir.
 

Yurtdışında öğrencilerimizle ilgilenecek partnerlerimiz bulunmaktadır. Bunun yanısıra Almanya, Kanada, İngiltere, Amerika ve Avustralya gibi ülkelerde okul yetkililerimiz öğrencilerimize birebir yardımcı olmaktadır. Ayrıca PENTA olarak öğrencilerimizi Buddy (arkadaş) programı gibi hizmetler sunmaktayız.

Bu sayede öğrencilerimiz eğitim alacakları ülkeye gitmeden önce; okul, konaklama gibi konularda yardım almak adına üniversitelerin mevcut öğrencilerinden biriyle tanışma imkanı yakalamakta. Böylece kültür şoku veya yabancılık çekme olasılığınızı minimum düzeye indirgemekteyiz.

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım