x

Özel Lise Kayıtlarında 1. Ön Kayıt Listelerinin Açıklanması

 

Özel okullara ÖYP (TEOG puanıyla) lise kayıtları için 1. ön kayıt dönemi dün itibariyle bitti. 4-5 Ağustos tarihlerinde ÖYP puanıyla, taban puan bilgisi tutan okullara ön kayıtlar yapıldı. 

 

Ancak özel okullara yapılan başvuruların çok olması nedeniyle, özel okullar birliği derneği ön kayıt listelerinin açıklanması için 6 Ağustos sabah saat 08:00'a kadar özel okullara süre verdi. 

 

Okullar ön kayıt listelerinden, kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtlarını 07 Ağustos 2014 saat 15:00'e kadar yapacaklar. Bu saat itibariyle kontenjanı dolmayan okullar, ön kayıt listesinde yer alan ve okulda hazır bulunan velilerden açık kalan kontenjanlarını doldurmaya devam edebilecekler. Bu kayıt işlemleri için velilere resmi sıra numarası verilip, kayıtlara 08 Ağustos Cuma günü saat 17:00'ye kadar devam edilebilecek. 

 

1. ön kayıt döneminde kayıt yapıp da vazgeçen velilerden boşalan kontenjanlar 08 Ağustos 2014 saat 17:00'ye kadar Özel Okullar Birliği Derneği'ne bildirilip, bu boş kontenjanlar 2. ön kayıt döneminde işleme alınabilecek. 

 

- Üniversite sınavında en başarılı liseler (TM Puanına Göre)

- 2013 Üniversite sınavında en iyi performans gösteren liseler (MF Puanına Göre)

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım