x

Özel İlkokul Fiyatları

Kolej Fiyatları

 

Özel okullara gönderilen çocuklarda yabancı dil eğitimin erken ve yoğun başlatılıyor olması çocuğun bir ve ya birkaç yabancı dili temelden ve iyi öğrenmesini sağlamakta ; devlet özel okul teşvikleri ile çocukların özel ilkokullarda okuması daha da kolaylaşmış olan günümüzde tercihini özel ilk okullardan yana yapacak aileler için okul özellikleri ile birlikte fiyatlarınıda açıklıyoruz.

 

 

Özel Okul Fiyatları 2019

 

Yıldız koleji ilk öğretim yıllık 7.500 lira ile 9.500 lira arasında değişkenlik gösteriyor; bu fiyata katma değer vergisi dahil olmamakla birlikte çocuğun okulda bulunduğu dönem yediği öğle yemeği  dahil  hesaplanmış. Ata koleji 2019 ilköğretim fiyatları yıllık 6.800 lira ile 7.500 lira arasında değişkenlik gösteriyor bu fiyata katma değer vergisi ekleniyor ve çocuğun yemeği de bu fiyat içerisinden sağlanıyor.

 

 

Bilfen okulları orta öğretim fiyatları ; bu yıl geçen yıla oranla %9 zamlanan bilfen fiyatları 35.000 lira ile 55.000 lira arasında değişkenlik gösteriyor bu fiyata katma değer vergisi dahil değil. Bahçeşehir koleji 2019 ilköğretim fiyatları yıllık 25.000 lira ile 44.000 lira arasında değişkenlik gösteriyor ; bu fiyatlara katma değer vergisi dahil değil .

 

En ucuz özel okul fiyatları diye baktığımızda ilköğretimde ortalama 6.000  lira olarak  görüyoruz 2017 -2018 yılında çok yüksek oranda zam yapmayan özel okullar belirtilen liste fiyatının üzerinden katma değer vergisinize artı olarak alıyorlar hemen hepsi yıllık ücret üzerinden yemek giderini de karşılıyor bazı özel okulların orta bölümleri servis ücretini de yıllık ücretin içinden sağlıyorlar.

 

Ankara özel okul fiyatları ; istanbul özel okul fiyatları ile çok farklılık göstermeyen Ankara özel okulların da da fiyatlar ilk öğretim için ortalama 6.000 lira ile 25.000 lira arasında değişkenlik gösteriyor.Verilen eğitim ve temel oluşturma anlamında ilköğretimin önemini gözardı etmeden çocukların lise ve üniversiteye hazırlıklarında etkin rol oynayan özel ilköğretim okullarını da verdiği mezunlar ve onların eğitim süreçlerini gözlemleyerek seçebiliriz ; fiyat aralığından çok özel okul seçerken hedefimiz eğitim sistemi olmalıdır.

 

- Bahçeşehir Koleji Fiyatları 2019
 

- Mektebim Koleji Fiyatları 2019
 

- Era Koleji Fiyatları 2019
 

- Uğur Okulları Fiyatları 2019
 

- Erenköy Koleji Fiyatları

 

- Özel Okul Fiyatları

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım