x

Özel İlkokullar & Ortaokullar

Özel ilköğretim okullarından eğitime başlamak çocuklarımız için çok faydalı bir uygulama; devlet okullarına kıyasla özel ilköğretim okullarında çocuklar birkaç yabancı dil eğitiminin alt yapısını tamamen tamamlamış olarak mezun oluyor ve kendi zihinsel gelişimleri doğrultusunda gelecekte edinmek istedikleri mesleklerin hedeflerine temlden yol almış oluyorlar.

 

 

Özel kolejler İstanbul avrupa yakası ; Doğa okullarının ilköğretim bölümleri ders müfredatına ve eğitim sistemine bakılınca cocuğunuz için ne kadar önemli olduğunu anlamanıza yetiyor. Dersliklerinin ferah olması teknik derslerin özel laboratuarlarda yapılması tüm özel haftaların ve günlerin etkinliklerle kutlanarak öneminin çocuklara anlatılması bahçesinin ve oyun alanlarının düzeni ve imkanları yaz okulları ve kış okullarının ( tatil dönemlerininde verimli geçmesi açısından) önemi ni anlayınca neden özel okul diye sorma fikrinden vazgeçiyoruz.

 

Okyanus kolejleri ilköğretim bölümü de aynı özellikleri taşıyor. Mektebim okulları ve istek vakfının ilköğretim bölümü de çocukların özel ilgi alanlarının gelişmesinde büyük ihtimam gösteriyor.

 

 

Nun okulları ilköğretim bölümü teknik ve sosyal eğitim sınıflarını lköğretimde ayırarak çocuğun gelecekteki eğitiminin alt yapısını mükemel sağlamlıkta hazırlıyor. Tüm bu özel ilköğretim okulların ortak özellikleri ise en az bir yabancı dil eğitiminin cocuğunuza verilmiş olması ve mezun olduğunda bu dili konuşuyor olması özel ilköğretim okullarının önemini göz önüne seriyor.

 

Özel istanbul kolejleri fiyat ; Özel ilköğretim okullarının 2017-2018 yıllık fiyatları 9.500 lira ile 55.000 lira arasında değişkenlik gösteriyor ; Devlet tarafından desteklenen özel okul fiyatlarında özel okul teşvik desteği de alarak çocuklarımızı çok rahat okutabiliyoruz ; ilk yılın ardından çocuğun göstereceği başarı neticesinde burs alması ve indirim alması da mevcut olacağından özel ilköğretim de eğitim aldırma fikri ailelerede çok uzak görünmüyor.

 

İelev okulları ücreti;  farklı bir sistemle eğitim veren ielev okulları ilköğretim bölümü için alman eğitim sistemini benimsediğini yeni dönem için açıklamış çift dilde ilköğretim eğitimi veren okul un ana sınıfı bulunmuyor ve 2017-2018 yılı için ilköğretim fiyatları 14.000 lira ile 24.000 lira arasında açıklamış.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım