x

Okul Zili Olmadan Eğitim Asil Kolejinde

“Okul Ziline Son Vererek Çocuklarımızı Otokontrol Sahibi Ve Disiplinli Bireyler Olarak Yetiştirmeyi Hedefliyoruz.” diye anlatmaya başlıyor zilsiz eğitimi Asil Koleji yetkilileri.

 

1 Mayıs 2015 tarihinden itibaren Merter Asil Koleji’nde zilsiz eğitim veriliyor. Derslerin ne zaman başlayacağını, ne zaman biteceğini kolayca algıyabilen öğrenciler şaşırtıcı bir şekilde sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek derse geç kalmıyorlar. Arada sırada unuttukları olmuyor mu oluyor ancak o zaman da devreye arkadaşlar arasında hatırlatma yardımlaşma kavramı giriyor. Butik okul özelliği ile ön planda olan Asil Koleji’nde dersine girmese de her öğretmen-her öğrencinin ismini biliyor ve iletişim kurabiliyor. Herkesin tek vücut olduğu Asil Koleji öz güven sahibi bireyler yetiştirerek bunu başarıya dönüştüyor.

 

Geçtiğimiz Teog sınavında ilçe şampiyonu olan okul İlçe Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürü tarafından takdir topladı. Gelecek dönemde bu başarısını sürdürülebilir hale getirmek için tempoyu düşürmeyen Asil Koleji klasik eğitim anlayışının yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerle de öğrencilerin zihnini dinlendiriyor onlara yetenekler kazandırmak için çalışmalar yapıyor.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım