x

Mektebim Koleji Kampüsleri

Mektebim Okulları Hakkında Genel Bilgiler

 

Son yıllarda neredeyse her köşe başında tanıtımları ile karşılaştığımız Mektebim Okulları hakkındaki yazımızda kuruma dair birçok merak edilen bilgiyi paylaşacağız. Kısa sürede popülarite kazanmayı başaran kurumun hikayesi ve çocuklarını kaydetmek isteyenler için çeşitli bilgileri yazımızda yer alacak. Aslında mektebim koleji adının hikâyesi de kritik bir önem taşıyor.

Gelin beraber göz atalım;

 

Mektebim Koleji’nin adı Atatürk’ün talimatı ile 1 Ocak 1929’da Latin Alfabesinin öğretilmesi için kurulan Millet Mektepleri’nden geliyor. 2006 senesinde Ümit Eğitim Kurumları adı ile ilk defa temelleri atan kurucular daha sonraları dershanecilikten çok eğitimcilik alanına yönelmeye karar vermişler. İlk olarak 2011-2012 senesinde Sağlık Meslek Lisesi olarak kurulan Mektebim Okulları aynı dönemde bir de anaokulu açarak sektördeki varlığını genişletmiş. Bu dönemde kurumların gördüğü yoğun ilginin de etkisi ile Mektebim Okulları artık anaokulları, ilkokulları, ortaokulları, Anadolu lisesi, fen lisesi ve güzel sanatlar lisesi bulunan geniş bir eğitim kurumuna dönüştü.

 

Mektebim'de uygulanan High Scope tekniği ile eğitim gören öğrenciler aynı zamanda bu eğitimi deneyimleyerek kazanımlar elde ediyorlar. Son yıllarda eğitim kurumlarında yaygınlaşan GEMS yöntemi ile de aylık olarak ünitelerin içeriğini işlemeye özen gösteren kurum matematik ve fen alanında öğrencilerini kaliteli bir eğitime tabii tutmaktadır.

 

Derslerin işlenmesinde ise Akıllı Okul konseptini koruyan kurumlarda Turkcell ve Vestel işbirliği ile öğrencilere çok çeşitli teknolojik imkanlar sağlanıyor. Akıllı tahta ve tabletler ile ders işleniyor. Kurum için oluşturduğu özel arayüz ile öğrenciler hem ders içeriklerine hızlıca ulaşabiliyorlar hem de ders esnasında takip etmekte zorlanmıyorlar.

 

Kurum yabancı dil eğitimine de oldukça önem vermektedir. Bu nedenle kurumdaki öğretmenlerin büyük çoğunluğu ana dili İngilizce olan öğretmenlerden oluşmaktadır.

 

Mektebim Koleji Kampüsleri

Mektebim Okulları 2018 yılında açtığı yeni kampüslerle toplam 59 kampüse ulaştı. 2018 yılında yeni açılan Mektebim Okullarıyla beraber kampüslerin listesi aşağıdaki gibidir ;

 

Mektebim Koleji İstanbul Kampüsleri

Mektebim'in İstanbul'da 19 kampüsü bulunuyor. Aşağıdaki kampüslerin üzerine tıklayarak bilgi formunu doldurabilir ve okul yetkililerinin sizi bilgilendirmesini sağlayabilirsiniz.


Ataşehir Mektebim

Mektebim Atakent

Mektebim Okulları Avcılar

Bahçelievler Mektebim Okulları

Mektebim Bahçelievler Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Bahçeşehir Mektebim

Mektebim Bahçeşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Mektebim Beykent

Mektebim Beylikdüzü

Mektebim Büyükçekmece Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Mektebim Fatih

Mektebim Kartal

Mektebim Kurtköy

Mektebim Silivri

Ümraniye Mektebim

 

Mektebim Koleji Ankara Kampüsleri

Mektebim Koleji'nin Ankara'da toplam 8 kampüsü bulunmaktadır. Mektebim Ankara kampüsleri aşağıdaki gibidir.

Kampüs adlarına tıklayarak ilgili kampüsü inceleyebilir ve bilgi formunu doldurarak kampüs yetkililerinden bilgi ve randevu alabilirsiniz.


Mektebim Batıkent

Oran Mektebim Koleji

Mektebim Eryaman

Mektebim Koleji Etimesgut

Mektebim İncek

Mekebim Koleji Keçiören

Mektebim Koleji Mamak

 

Mektebim Koleji İzmir Kampüsleri

Mektebim Koleji'nin İzmir'de Buca, Çiğli, Folkart ve Güzelbahçe olmak üzere toplam 4 kampüsü bulunmaktadır. İzmir'deki Mektebim Kolejleri aşağıdaki gibidir.

Kampüs adlarına tıklayarak ilgili kampüsü inceleyebilir ve bilgi formunu doldurarak kampüs yetkililerinden bilgi ve randevu alabilirsiniz.


Mektebim İzmir Buca

Mektebim Koleji Çiğli

Mektebim Koleji Folkart

Mektebim Güzelbahçe
 

 

Diğer İllerdeki Mektebim Kampüsleri
 


Mektebim Okulları Antalya

Mektebim Yalova

Mektebim Tekirdağ

Mektebim Samsun

Mektebim Koleji Konya

Adana Mektebim Koleji

Çorlu Mektebim

Mektebim Koleji Diyarbakır

Mektebim Bursa

Mektebim Koleji Trabzon

Mektebim Bilfen

Mektebim Edremit

Mektebim Koleji Kayseri

 



 

 

 

mektebim okulları fiyat

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım