x

Liderler Okulu Antalya

Liderler Okulu Antalya

 

2015-2016 döneminde Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetine başlayan Liderler Okulu; okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim vermektedir. 15 kişilik sınıflarda eğitim veren bu okulda üstün zekalılara ve üstün yeteneklilere uygun olarak hazırlanmış olan bir eğitim uygulanmaktadır. 

 

Nitelikli personellerle ve eğitim kadrosuyla hizmet veren Liderler Okulu hakkında yorumlar, güvenilir ve kaliteli bir eğitim verilmesi açısından okulun sisteminde oldukça önemli kabul edilmektedir. Yaratıcı, yenilikçi, lider, hoşgörülü, işbirlikçi, sorumluluk sahibi ve duyarlı bireyler yetiştirmek Liderler Okulu'nun en önemli amaçlarından biridir.

 

Liderler Okulu Antalya

 

Antalya Liderler Okulu Eğitim Programları

 

Öğrencilerin gelişimine ve yaş çeşitliliğine göre bir eğitim programı sunmayı amaçlayan Liderler Okulu, çeşitli eğitim programları uygulamaktadır. Aktif öğrenme, proje tabanlı eğitim ve farklı düşünme programlarını uygulayan okul, matematik ve fen bilimleri için de esnek bir programa sahiptir. Her eğitim kademesinde farklı bir program uygulandığı gibi, Liderler Okulu fiyatları her kademede birbirinden farklıdır.

 

 

Liderler Okulu İmkanları

 

Akademik, yabancı dil, zeka ve yetenek başlıkları altında okulun öğrencilerine sınav sonucuna göre burs verilmektedir. Liderler Okulu Antalya bursluluk sınavı başvurusu, okulun internet sitesi üzerinden yapılmaktadır.

 

Liderler Okulu, okul öncesinden liseye kadar verdiği eğitim sayesinde kesintisiz bir eğitim hizmeti sunmaktadır. Okul öncesi öğrencileri için müzik, drama ve bale dersleri verilmektedir ve çeşitli atölye dersleri sayesinde öğrenciler çok yönlü olarak geliştirilir. İkinci dil eğitimi veren okul, İngilizce eğitimini okul öncesi döneminde başlatmaktadır. Zeka oyunları ve mutfak etkinlikleri sayesinde de öğrencileri eğlendirerek öğretmek hedeflenmiştir.

 

Liderler Okulu

 

İlkokul kademesinde öğrencinin ortaya çıkan bireysel yeteneklerini destekleyen Liderler Okulu, profesyonel kadrosuyla sınıflar arası geçişte sınıf öğretmenlerini değiştirmeden eğitim verir. Böylece öğrenciler yeni eğitim-öğretim dönemlerinde adapte olma problemi yaşamadan aynı sınıf ortamında öğrenme etkinliğine devam eder. İngilizce eğitimi bu kademede de devam eder.

 

Ortaokul kademesinde İngilizce dilinin yanı sıra üçüncü dilin de eğitimi verilmeye başlanır. Bu kademede öğrencinin bedensel olarak kendini geliştirebilmesi için spor etkinliklerine de önem verilir. Ayrıca görsel sanatlar ve müzik eğitimi de ortaokul eğitiminde önemli bir yer kaplar. Lise eğitiminde öğrencilerin bireysel farklılıklarına göre rehberlik çalışmaları izlenmektedir. Ayrıca üstün zekalı ve yetenekli öğrenciler için de ayrı programlar izlenmektedir. 

 

Antalya Liderler Okulu'ndan bu aya özel kayıt fiyatı almak için tıklayıp bilgi formunu doldurunuz.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım