x

Kilittaşı Okulları

Kilittaşı Okulları ismi nereden geliyor ?


1991 yılında adım attığı eğitim sektöründe hiç azımsanmayacak başarılara imza atan Keystone International Schools kurucusu Sema Sever, Türk okulları olan Kilittaşı Okulları hakkında konuştu. Okulumuzun isiminin Türkçe karşıtı tam olarak ‘Kilittaşı’’dır. Anlamı ise; özellikle eski tarihi yapıtlarda bulunan U şeklindeki kemeri tutan ana taştır.

 

Hem Uluslararası Hem Türk

 

Hem uluslararası hem Türk okulumuzun olmasının tabii bir çok avantajı var ve biz bu avantajı çok iyi kullanmayı biliyoruz. Uluslararası tarafta 12 farklı ülke vatandaşı öğretmen ve 36 farklı ülke vatandaşı öğrencinin renklerini Türk tarafı ile ortak yaptığımız çalışmalara yansıtıyoruz.

 

Kilittaşı Okullarında Öğrenciler Dünya Vatandaşı Olarak Yetişiyor

 

Kilittaşı Ana - İlk ve Ortaokulunda çok deneyimli öğretmenler ile çalışmamız eğitim kalitesini arttıran diğer bir unsurdur. Türk ve Yabancı öğretmenlerimiz arasında kültür kaynaşması yapıyoruz ve öğrencilerimiz dünya vatandaşı olarak ortak bir değerde buluşuyorlar. Harika bir harmoni ortaya çıkıyor. Herkes kendi ihtiyacı olan deneyimi ve vizyonu alıyor ve paylaşıyor. Bize alternatif olabilecek çok fazla okul yok.

 

İngilizce ve Fransızca Dil Eğitimi

 

Uluslararası okullar dışında Türk okulu olarak İngilizce’yi anadil yaklaşımı ile öğreten ve çok kısa sürede başarısını ispatlayan nadir okullardan biriyiz. Yabancı dil olarak kabul edilen Fransızca dersleri, 4 yaşından itibaren başlayarak, sınıfların yükselmesi ile eşit oranda artarak devam ederken, okul içinde ve dışında ki saatlerde öğrencilerin Fransızcayı pratik edebilmeleri için ortam hazırlanır. Kilittaşı Okulları, MEB akademik programını takip ederken, öğrenci merkezli ve yapılandırıcı yaklaşımlarla planlanmış ders programlarımız ile öğrencilerimize gerekli bilgi ve beceriler kazandırır.

 

Kilittaşı Erenköy Anaokulu

Kilittaşı Dragos Anaokulu

Kilittaşı Çamlıca İlkokulu & Ortaokulu

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım