x

Kardelen Okulları Hakkında

Kardelen Okulları

 

Kardelen Okulları bünyesinde her çağda öğrenciye eğitim olanağı bulunuyor. Anaokulundan başlayarak liseye kadar devam eden süreçte anadolu lisesi ve sağlık meslek lisesi ile öğrenciler Kardelen Okulları ile kendilerini geleceğe hazırlıyor.

 

Kardelen Okulları Ne Zaman ve Nerede Kuruldu?

 

Kardelen Okulları

 

2006 yılında Sultanbeyli’de kurulan anaokulu ile öğrenci yetiştirmeye başlayan Kardelen Okulları 10 yıl gibi bir süre içerisinde diğer eğitim merkezlerini de açarak hizmet vermeye başladı. Şu an Sultanbeyli ve Sancaktepe’de eğitim faaliyetleri sürmektedir.

 

Kardelen Okulları’nda Eğitimde Dikkat Edilen Noktalar

 

Kardelen Okulları Anaokulu

 

Birçok ilke benimseyerek sağlıklı ve eğitimli bireyler yetiştirmek isteyen Kardelen Okulları ilk olarak öğrencilerin her birinin farklı bireyler olduğunu biliyor ve bu bireysel farklılıkları her eğitim kademesinde esas alıyor. Öğretmen merkezli eğitim yerine öğrenci merkezli eğitimi esas alan Kardelen Okulları ayrıca öğrencilere merak duygusu uyandırarak öğretim gerçekleştiriyor. Kardelen Okulları’nı diğer okullardan ayıran en önemli özelliklerden biri de ‘Koçluk Sistemi’ ile eğitim öğretim gerçekleştirmesidir.

 

Kardelen Okulları ‘Koçluk Sistemi’ Nedir?

 

Bu sisteme dahil olan tüm Kardelen Okulları kurumlarında öğrenciye bireysel öğretmenler planlanıyor. Bu da her öğrencinin kendi ilgi alanlarını bulmasını, ders çalışırken motivasyonun sağlanmasını sağlıyor. Her öğrenci ile birebir ilgilenen koçlar yani öğretmenler her çocuğun kendine özel olduğunu biliyor ve onları buna göre yetiştiriyor.

 

Kardelen Okulları İlkokul

 

Kardelen Okulları Anaokulları

 

Anaokulundan başlayarak öğretim sağlayan Kardelen Okulları’nda anaokulu olarak iki merkezde kurum mevcut. Sancaktepe ve Sultanbeyli’de yer alan bu anaokulları okul öncesi eğitimde yer alması gereken tüm ilkeleri gözeterek eğitim veriyor. Satrançtan müzik eğitimine kadar birçok faaliyetin bulunduğu anaokullarında çocuklar sağlıklı bir gelişim sergiliyor.

 

 

Kardelen Okulları​ İlkokul ve Ortaokul

 

Kendini ifade eden, özgüven sahibi ve sorgulayan öğrenciler yetiştiren Kardelen Okulları’nda ilkokul ve ortaokulda sabahtan akşama kadar süren bir eğitim mevcut. Sosyal sorumluluk projelerinden toplum değerlerinin ayrıcalıklı olarak öğretilmesine kadar geniş bir yelpazede öğretim sunuyor.

 

 

Kardelen Okulları​ Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Liseleri

 

Üniversite tercihleri her öğrenci için en önemli gelecek adımı. Sağlık Bakım Teknisyenliği ve Hemşirelik Yardımcılığı bölümleri bulunan Sağlık Meslek Lisesi’nde mesleklerinde uzmanlaşan bireyler yetişiyor. Ayrıca Endüstriyel Otomasyon, Elektrik-Elektronik bölümü ve Kimya bölümleri bulunan Anadolu Lisesi’nde de Sağlık Meslek Lisesi’nde olduğu gibi kaliteli anlayış devam etmektedir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım