x

Kanada Okulları Tanıtım Şenlikleri Başlıyor.

Kanada Okulları Tanıtım Şenlikleri Başlıyor!

Kanada Okulları Florya, Bağdat Caddesi, Ulus ve Moda kampüslerinde 7 Nisan, 15 Nisan, 21 Nisan ve 28 Nisan tarihlerinde anaokulu ve ilkokul tanıtım şenlikleri düzenliyor. Katılım için formu doldurun.


 

Kanada Okulları'nı yakından tanımak isteyen tüm veliler & öğrenciler tanıtım günlerine davetli. Tanıtım günlerinde, çoçuklar balon oyunları, organik fidan dikimi gibi eğlenceli etkinliklerle güzel vakit geçirirken, veliler de Kanada Okulları eğitim sistemi hakkında bilgi edinebilecek ve merak ettikleri soruların cevaplarını bulabilecekler. Etkinlikle Türk ve Kanadalı okul yöneticileri Kanada Okulları hakkında konuşma yapacak ve velilerin merak ettikleri konular hakkında bilgi verecekler. 

Etkinlik ücretsizdir. Etkinliğe katılmak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

 

Kanada Okulları'nda Eğitim

 

Kanada Okullarında eğitim gören öğrencilere, Kanada’daki öğrencilerle aynı haklara sahip olarak, son derece önemli olanaklar sunuluyor. Her iki ülkenin Eğitim Bakanlıkları tarafından kayıt altında bulundurulan öğrenciler, eğitim hayatlarına diğer Kanadalı öğrencilerle aynı şartlarda devam ettiklerinden, eğitimlerini istedikleri zaman Kanada'da sürdürebiliyorlar.

 

Kanada İlkokulu’na başlayan öğrenciler, 1. sınıftan itibaren İngilizce ve Fransızca eğitim alıyor. Türkçe dersi dışındaki tüm dersler, Kanadalı öğretmenler tarafından İngilizce olarak veriliyor. İkinci yabancı dil olarak, anadili Fransızca olan öğretmenler tarafından Fransızca eğitim veriliyor. Böylece öğrenciler üç dille büyümenin avantajlarını hayatları boyunca yaşıyorlar. 

 

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım