x

İTA Okulları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İTA Okulları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 

Çocuklarımızın anaokulundan itibaren başlayan kurumsal eğitimleri, onların geleceklerini şekillendirebilmeleri için önemlidir. Çünkü bu yaşta kazanılan deneyimler ve öğrenilen davranışlar onların gelecekte kim olacağını belirlemekte oldukça etkili olacaktır. Bu yönden çocuğunuzun eğitim alacağı kurumu tercih ederken mutlaka detaylı araştırmalar yapmalı ve hem ikametgah hem de eğitim kadrosu açısından başarılı okullar tercih edilmelidir.

 

İtalyan Koleji

 

İTA Okulları

Türkiye’de İTA Okulları 2014-2015 eğitim sezonunda eğitim vermeye başlamıştır. Henüz yakın geçmişte eğitim hayatına giriş yapan İtalyan Koleji, eğitim kurumlarında öğrencilerine sunduğu ayrıcalıklı eğitim sistemi ile kısa sürede adını duyurmayı başarmıştır. Kendisine güvenen, sorgulayan, araştıran, meraklı ve sosyal bireylerin yetişmesi için sunduğu eğitimde öğrencilerin sınavlarla değil kendi deneyimleri ile öğrenmelerini sağlamaktadır.

 

Çok dilli eğitimin hakim olduğu İta Okulları’nda italyanca eğitim verilerek öğrencilerin hem dil becerileri geliştirilmekte hem de sosyal anlamda kendilerini bir adım öne çıkarabilmeleri için desteklenmeleri sağlanmaktadır.

 

İtalyanca Eğitimi

 

Oyun anlayışının hakim olduğu okullarda öğrenciler, oyunların eğitsel yönünden faydalanarak deneyimleri somut olarak tecrübe etmektedirler. Bu sayede okul dışındaki gerçek hayat hakkında da deneyim kazanmaları ve cesur olmaları sağlanmaktadır. Grup etkinlikleri ile sorun çözme, paylaşma, yardımlaşma, saygı gibi temel değerleri kazanan öğrenciler gelecekte de bu değerleri koruyan bireyler olmaktadırlar.

 

Yakın tarihte lise eğitimine de başlayacak olan İtalya Koleji’nin üniversite başarısı yönünden de başarı vadetmektedir. Üniversite eğitimine yönelik olarak ağırlıklı olarak lisede verilen eğitimin temellerini ilkokul ve ortaokulda atmaya başlayan İTA Okulları’nın eğitim standartları ise İtalyan Ekolünden gelmektedir.

 

Öğrencilerin okula yönelik ilgi ve heyecanlarını kaybetmeden, öğrenim sürecinden keyif alan ve uluslararası etkileşim yönünden pencereleri açık bireyler olmaları için İta Okulları’nda İtalyanca dil eğitimi ve İngilizce eğitim verilmektedir.

 

 

Öğrencinin başarıları ve gelişim süreci veliler ile sürekli olarak paylaşılır, geri bildirim alınır ve evde devam eden eğitim sürecine katkıda bulunulur. Spor salonları, seminer salonları, tiyatro salonları, laboratuvarlar ve kütüphane gibi bilimsel ve sanatsal merkezleri bünyesinde barındıran İta Okulları’nda öğrencinin kendi içindeki temel yetenekleri keşfetmesi için tüm imkanlar sunulmaktadır.

 

İTA Okulları yetkililerinden bilgi almak için tıklayıp bilgi formunu doldurun.

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım