x

İstanbul Kolejleri

İsanbuldaki Kolejler

 

İstanbul kolejlerinin en belirgin özellikleri karma okullarının olması dışında özel kız ve erkek kolejlerinin de bulunmasıdr. Üniversiteye hazırlıkta kolej mezunu olmanın avantajları sayılamayacak kadar çoktur bu sebeple iyi eğitim almasını istediğimiz çocuklarımız için bütçemizin öngördüğü oranda özel kolejlere bakar ve çocuklarımızın eğitim hayatına bu yolla devam etmesini isteriz.

 

 

Bilindik istanbul kolejlerinden Çamlıca kız lisesi ,Özel erkek lisesi, Galatasaray Lisesi ve Robert Koleji ilk akla gelenlerdir bunların tartışmasız kaliteli eğitimleri olduğunu verdiği mezunların yıllardır kilit noktalarda görev yapıyor olmalarından zaten biliyoruz ; bu kolejler dışında farklı semtler de açılan ve eğitimleri gerçekten kaliteli olan başka kolejler de mevcut bölgelere göre sizlere bu kolejleri tanıtmak istiyoruz.

 

 

İstanbul Kolejleri Fiyatları  ; Kolej fiyatları 2017-2018 öğretim yılı için  İstanbul'da 9.000 lira ile 45.000 lira arasında değişkenlik göstermektedir. Aralarında çok büyük bir fark olmasının sebebi ise yeni açılan kolejlerin kampanyalarının olması ve isim yapmış okulların başarısı bilindiği için seviyeyi yüksek tutmasından kaynaklandığı gibi özel eğitim için ayrılmış farklı fiyatlara ait sınıflarının olmasıda aradaki farkı büyütebiliyor.

 

İstanbul'Daki Özel Okullar Listesi

Valide Sultan Anadolu Kız Koleji ,Nun Okulları ,Yenidoğan Koleji,Doğa Koleji , Okyanus Koleji ,Doğan Koleji, İhlas Koleji , İstek Okulları , Işık Liseleri, Mektebim Okulları, Füzyon Kolejleri, Biltek Okulları ,Mev Koleji olarak sayabiliriz bunların dışında da birçok özel okul mevcut özel okulları seçerken Lokasyon fiyat ve eğitim verdiği alanın yoğunluğu çocuğumuza uygunluğu konularına bakmamız gereklidir Sözel alanda başarılı olan bir çocuğu teknik anlamda ün yapmış bir koleje yollamak çok akıllıca olmaz.

 

Kolejler İstanbul Anadolu Yakası

En ünlüsü elbette Çamlıca kız lisesi olarak bilinir ama birçok kolejin anadolu yakasında da kampüsü mevcuttur ve aynı eğitim sisteminde eğitim vermeye devam etmektedir. Bu kolejler içerisinde yatılı eğitim verenler de mevcuttur başka şehirlerden gelerek okumak isteyen öğrencilere de hizmet etmek adına özel öğrenci  konuk evleri ve okul bünyesinde belli kontenjanda yatılı öğrenci alımları vardır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım