x

Füzyon Kolejleri İstanbul ve İzmir Bornova’da Kampüs Açıyor

Yeni eğitim öğretim yılının açılması ile birlikte eğitim ve öğretim alanında sizlere, çocuklarınızın başarısında gözlemleyebileceğiniz farklar sunacak olan eğitim kurumlarına bir yenisi daha eklenerek devam ediyor. Sizlere eğitim ve öğretim hayatına 2017–2018 eğitim ve öğretim dönemi ile başlayacak olan Füzyon Eğitim Kurumlarından bahsedeceğiz.

Füzyon Eğitim kurumları, anaokulu eğitiminden lise eğitimine kadar çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiniz, geleneksel eğitim anlayışından sıyrılmış, geleceği gören bakış açısından hareketle iki tane kampüs açıyor. Füzyon kolejleri Sultangazi kampüsü ile İstanbul’da yaşayan öğrencilere hitap etmeyi amaçlıyor.

Füzyon kolejleri İzmir kampüsü ise Bornova’da yer almakta olup İzmir’de yaşayan öğrencilere geleceğini kazandırmayı amaçlıyor.

Füzyon Eğitim Kurumları olarak temel prensipleri Akademik, sosyal, tematik ve sanal füzyon olarak karşımıza çıkmaktadır.

Temel Prensipler Nelerdir?

Akademik füzyon ile, bir bilginin farklı kaynaklardan öğrenilerek birleştirilmesi amaçlanır.

Tematik füzyon ile bir bilgi farklı derslerde farklı bakış açıları ve farklı konular ile ele alınarak, çok yönlü olarak öğrenilmektedir.

Sosyal Füzyon ile farklı özellikteki bireylerin bir iş birliği ve uyum içerisinde yaşaması amaçlanır.

Sanal füzyon ile de öğrencilerin sosyal medyayı verimli kullanabilmeleri ve eğitimin sadece yüz yüze olması gerekmediği, sanal ortamlarda da devam ettiğini öğretmek amaç edinilmiştir.

Eğitim hayatına 2017-2018 eğitim öğretim yılında başlayacak olan Füzyon Eğitim Kurumları, zincir bir eğitim kurumu olup, şu anda sadece İstanbul ve İzmir’de bulunan kampüslerini gün geçtikçe farklı illere de taşıyarak, farklı illerde bulunan çocuklara da geleceği şimdiden öngörmeyi öğretmeyi amaçlamaktadır.

Füzyon eğitim kurumları ile ilgili detaylı bilgiye, ücretlerine resmi web sitesi aracılığı ile ulaşabilir ya da resmi web sitesine bulunan form ile talebinizi iletip, eğitim kurumunun sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.

Anaokulundan başlayarak üniversiteye uzanan bu uzun ama keyifli yolculukta artık çocuklarınızın yanında ve sizlere destek olmak amacı ile Füzyon Eğitim Kurumları da yerini almaktadır. Siz de çocuğunuzun geleceği görmesini, geleceği öğrenmesini istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım