x

Final Okulları Bursluluk Sınavı

Final Okulları Bursluluk Sınavı 2019
 

Final Okulları bursluluk sınavı 2019 yılında 23-24 Şubat tarihlerinde gerçekleşecektir.
 


 

Kurum, 2006’dan itibaren Final Okullarını teker teker açmaya başlamıştır. Final Okulları Ankara Çayyolu, Bursa, Kırşehir, Diyarbakır, Denizli, Fethiye, Final Okulları Esenyurt, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Florya, İstanbul Beylikdüzü, Samsun, Adana, Ordu, Ordu, Elbistan Yeşilyurt, Ankara Batıkent, Nevşehir, Erzurum, Elazığ, Elbistan, Kırıkkale, Şırnak, Mersin Silifke, Malatya, Batman, Ağrı Doğu Beyazıt, Sivas, Antalya Manavgat, Adana Anaokulu, İstanbul Kavacık Anaokulu, İstanbul Milpark Anaokulu ve İstanbul Güneşli, KKTC Gazi Magosa’da faaliyet göstermektedir.
 

 

Final Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman?
 

Final Okulları 2019 Bursluluk Sınavı 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

 

Final Okulları Esenyurt kampüsü bursluluk sınavına başvurmak için tıklayın
 

Final Okulları’ndan Üniversiteye Giden Yol
 

Özel dershanecilik sektörü ile eğitim serüvenine başlamış, günümüze geldiğimizde Final Okulları, Final Kültür Sanat Yayınları ve Final Yayıncılık (fdd) olarak yurdun dört bir köşesinde eğitim ve öğretim alanında hizmet sunmaktadır. Kısa sürede büyük işler başaran Final Eğitim Kurumları, ilk şehirlerarası şubesini Malatya ilinde açmıştır.

inal dergisi yayınları, 1985 senesinde çıktığı günden beri ülkenin en yüksek satılma oranına sahip üniversite sınavına hazırlık dergisi olmuştur. Final Eğitim Kurumları bugüne gelindiğinde Türkiye’de temel orta okul, temel lise ve kurs, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’da ise dershane faaliyetlerine devam etmektedir. Kurumun yönetim kurulu başkanın ismi İbrahim Taşel’dir.

Uluslararası Final Üniversitesi (UFÜ) 2015 senesinde Türkiye’nin eğitimde önder markası olan Final Eğitim Kurumları ve Kıbrıs turizm sektörünün öncülerinden DMG Akgünler Grubu ortaklığı ile Girne’de kurulmuş ve 2016-17 akademik yılında üç fakülte ve bir yüksek okulda bulunan 7 farklı lisans programıyla kapılarını açmıştır. 2017-18 akademik yılında ise üniversiteye 2 fakülte ve 6 program daha eklenmiştir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım