x

Erenköy Koleji Açıldı

Erenköy Koleji Hakkında

 

Erenköy Koleji, adından da belli olduğu gibi Kadıköy'ün Erenköy semtinde bir köşk'te butik bir özel okul olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başladı.

 

Erenköy Koleji'nin eğitim felsefesinde öncelik "sevgi" ve "güven" daha sonra "ilgi", "şefkat" ve "bilgi"dir. Bu yaklaşıma paralel olarak, Erenköy Koleji'inde sevgi ve saygıya dayalı oluşturulmuş disiplinli bir eğitim öğretim ortamı bulunur. Baskıcı ve ödevci anlayıştan uzak bir eğitim felsefesi benimseyen Erenköy Koleji, ezberden uzak, düşünen, araştıran, soran, inceleyen, öz güveni yüksek, şanlı tarihinden beslenen, yeteneklerinin farkında olan, Atatürk ilkelerine sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

 

Erenköy Koleji

 

Erenköy Koleji'nin hedefi, sahip olduğu tüm değerleri ve tarihini referans alan, çağdaş, yenilikçi ve ileri görüşlü nesiller yetiştiren, toplumsal yükselişimize katkı sağlayacak örnek bir okul olmaktır.

 

10 kişilik sınıflarda butik bir özel okul eğitimi veren Erenköy Koleji'nde anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyelerinde eğitim verilmektedir.

 

Erenköy Koleji Fiyatları

 

Erenköy Koleji fiyatları, Erenköy Koleji bursluluk sınavı ve okul hakkında bilgi almak için aşağıdaki logoya tıklayıp, bilgi formunu doldurun. 

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım