x

ERA Okulları’nda Ünlülerle Harika Yıl Sonu Kutlaması!

ERA Okulları’nda Ünlülerle Harika Yıl Sonu Kutlaması!

 

ERA Koleji, 2016-2017 eğitim öğretim yılının bitişini, öğrencileriyle birlikte hazırladığı harika bir program ile kutladı. Öğrencilerin hazırladığı ihtişamlı defilenin yanı sıra Hakan Doğanay’ın programı ve Mustafa Ceceli konseri yoğun ilgi gördü.

 

ERA Okulları’nın geleneksel yıl sonu kutlama programının bu yılki sunucusu Hakan Doğanay oldu. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. ERA Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Birol Özkan, yaptığı açılış konuşmasında gençlere olan inancından bahsetti: “Sevgili gençler, güzel kardeşlerim... Eğitim, hayatımızda doğumdan ölüme kadar olan bir süreç. Doğumumuzdan 7 yaşına kadar anne ve babamızdan eğitim alırız. Bu süreçte iyiyi, doğruyu ve güzeli aile ortamında öğreniriz. 21-22 yaşına kadar öğretmenlerimizden eğitim alırız. 23-24 yaşından sonra ise kendi kendimizin öğretmeni oluruz. 47 yaşındayım ve arkamdan gelen gençleri gördüğümde umutla doluyorum. Gençler hayallerini hiçbir zaman kaybetmemeli. Anne babalar ve öğretmenler de onlara her zaman destek olmalı.”dedi.

 

Era Okulları Gösteri

 

Birol Özkan’ın konuşmasının ardından programa öğrencilerin hazırladığı ihtişamlı defile ile devam edildi. Yıl boyunca Joan Miro, Pablo Picasso, Frida Kahlo, Osman Hamdi Bey gibi dünyaca ünlü sanatçıların hayatını ve resimlerini çalışan ERAlı öğrenciler, sanatın öyküsünü hazırladıkları işleri defilede sergilendi.

 

Ardından, programın aile ve öğrenciler için en heyecanlı kısımlarından biri olan ödül törenine geçildi. İki aşamalı törende ilk önce ERA Okulları ulusal ve uluslararası bilim, spor ve sanat dallarında ödül alan öğrencilere ödülleri verildi. Ardından ERA Okulları Türkiye geneli TEOG birincileri ödüllerini aldılar.

 

Kutlamalara, ERA Okulları yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilerin harika performansları ile devam edildi. Şarkı söyleme, dans ve bale gibi alanlarda gösteriler yapıldı, dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

ERA Okulları yıl sonu kutlaması, Hakan Doğanay’ın sahne performansı ve Mustafa Ceceli’nin konseri ile sona erdi. 

Anahtar Kelimelerera koleji era okulları
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım