x

Doğa Koleji Fiyatları

Doğa Koleji Fiyatları 2019
 

Dünya standartlarında eğitimi temel alan Doğa Koleji, yüksek teknoloji ile eğitim vermekte ve çok daha vizyoner bir bakış açısıyla hizmet sunmaktadır.
 

Doğa Koleji Fiyatları
 


Doğa Koleji Fiyat Listesi

 

Doğa Koleji fiyatları anaokulundan başlayarak yükselmekte ve kampüsler arasında farklılık göstermektedir. Ayrıca ilkokul, ortaokul ve 9.sınıflarda ücrete yemek dahil olmakla beraber diğerlerinde yemek hariç fiyat sunulmakta ve yemek ücreti de ayrıca belirtilmektedir. Bazı kampüslerde sadece lise eğitimi verilmekte ya da sadece ilkokul ve ortaokul eğitimi sunulmaktadır.

 

Doğa Koleji Fiyat
 

Doğa Koleji fiyat listesi 2019 yılında İstanbul kampüsleri için farklılık gösterse de İstanbul’da anaokulu fiyatları 22.000 TL’den başlamaktadır. En düşük fiyatlı İstanbul anaokulu Doğa Koleji Başakşehir Anaokuludur.

Doğa Koleji'nin yeni açmaya başladığı Fen ve Teknoloji Liselerinde kayıt fiyatları yüksektir. Özellikle İstanbul'daki fen ve teknoloji kampüslerinin fiyatları en pahalı kampüslerin başında gelmektedir. Ataşehir Fen ve Teknoloji lisesinin hazırlık sınıfı kayıt ücreti 56.825 TL'dir. Bu fiyata yemek dahildir.

 

Doğa Koleji'nin İstanbul kampüslerinde ortalama liste fiyatları ;
 

Doğa Koleji Anaokulu fiyatı - 25.000 TL - 30.000 TL aralığında

Doğa Koleji İlkokul fiyatı - 30.000 TL - 35.000 TL aralığında

Doğa Koleji Ortaokul fiyatı - 35.000 TL - 40.000 TL aralığında

Doğa Koleji Lise fiyatı - 40.000 TL civarındadır.


 

Doğa Koleji Fiyatları İstanbul Dışı 
 

Diğer şehirler de yer seçimi, ile göre değişkenlik göstermektedir. İzmir’de yer alan bilim kampüslerinde Doğa Koleji fiyatları 23.000 TL’den başlayan anaokulu fiyatlarına liseye kadar 40.000 TL olarak vermektedir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım