x

Devri Alem Eğitim Kolejleri Kağıthane

Devri Alem Koleji

 

14.000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan Devri Alem Eğitim Koleji, 201-2018 döneminde alanında uzman eğitim kadrosuyla eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacaktır. Devrialem Koleji kurucusu, Eduprofill Investment A.Ş'nin kurucusu Sezai Eyüpoğlu'dur. 'Kişiye Özel Yaklaşım' anlayışını benimseyen kolej, öğrencilerin yeteneklerini ve becerilerini keşfetmelerini sağlamayı esas edinmiştir. Kolejin eğitimi ''Hayatın merkezi sensin'' felsefesine bağlı bir şekilde yapılandırılmıştır. Öğrencilerin klasik okul ortamının dışında, sosyal yönlerinin geliştirilmesi için çeşitli sahalar oluşturulmuştur.

 

 

Eğitim Ortamı ve Sosyal İmkanlar 

 

Teknolojik donanımlı sınıfların ve dinamik öğrenme ortamlarının dışında modüler branş derslikleri, laboratuvar, çeşitli öğrenci kulüpleri ve sanat atölyesi öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim alabilmesi için sunulmuştur. Okulun öğrencileri akademik başarılarına, öğrenme düzeylerine ve kişisel becerilerine göre değerlendirildikten sonra elde ettikleri gelişim raporuna uygun olarak bir eğitime tabi tutuluyor.

 

Eduprofill investment aş tarafından desteklenen Devri Alem Eğitim Koleji'nin 400 kişilik bir gösteri salonu, içinde İngilizce eserlerin de dahil olduğu bir kütüphanesi ve 1400 metrekarelik bir alana kurulmuş olan kapalı spor salonu bulunmaktadır. Kapalı spor salonunun içinde bir yarı olimlik havuzla beraber çeşitli oyun sahaları da bulunmaktadır. Ayrıca uluslararası eğitim çalışmaları sayesinde öğrencilerin pek çok proje, festival ve sosyal etkinliğe katılabilmesi imkanı sunulmaktadır. Eğitim hayatını yurt dışında tamamlamak isteyen öğrenciler için de çeşitli rehberlik hizmetleri sunulmaktadır.

 

 

Eğitim Kademeleri

 

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim veren kolej, eğitim hayatının büyük bir kısmında öğrencileri yalnız bırakmıyor. İngilizce eğitimini okul öncesi döneminden başlatan Devri Alem Eğitim Koleji, bu dili bütünsel yaklaşım tarzına dayalı bir şekilde öğretmektedir.

 

 

Bütün eğitim- öğretim kademelerinde öğrencilerin ihtiyaçları ve kazanımları düşünülerek, bu doğrultuda ders programları hazırlanmaktadır. Derslerde öğretilen teorik bilgilerin öğrenci tarafından kullanılması imkanı sağlanarak, öğrencinin konuyla ilgili bilgilerinin sağlam temellere oturtulması kolejin fark yaratan özelliklerinden biridir .Devrialem koleji fiyatları eğitim kademesine göre değişiklik göstermektedir. Okul öncesi kademesi ile eğitime başlayan okul, aday öğrenciler için el-göz koordinasyonu testi yaparak bu kademeye uygunluğunu da ölçmektedir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım