x

Beylikdüzü Özel Okullar

Beylikdüzü Özel Okullar

 

Beylikdüzü özel okullar kategorisinde olan Adakent Koleji, anaokulu ve ilkokul olarak eğitim vermektedir. 8-12 öğrencilik sınıflarla hizmet veren Adakent Koleji bireysel eğitim sistemi ile öğrenciye özel yayın, ders programı ve eğitim programı imkanı sunmaktadır. Günümüzde global olarak kullanılan İngilizce, Adakent Koleji'ndeki ''Çift Dilli, Çift Öğretmenli'' eğitim sistemi sayesinde öğrencilere Cambridge Sertifikası sistemi ile öğretilmektedir.

 

beylikdüzü özel okullar

 

Amerikan Kültür Koleji Beylikdüzü

 

Anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi veren Amerika Kültür Koleji, yapılandırmacı yaklaşım esasıyla eğitim vermektedir. Amerikan Kültür Koleji TEOG, TOEFL, YGS ve LYS eğitimi vermekle beraber; anaokulundan üniversiteye kadar olan zaman içinde İngilizce eğitimini vermektedir. Lise düzeyi eğitimde uygulanan ''Akademik Danışmanlık Sistemi'' sayesinde öğrencilerle öğretmenler bire bir çalışmaktadır. Öğrenci merkezli yaklaşım, sorgulayıcı eğitim ve proje temelli eğitim okulun en önemli ilkeleri arasında yer almaktadır.

 

beylikdüzü kolej

 

Bahçeşehir Koleji

 

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim veren Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Kampüsü, inovatif ve yaratıcı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş bir eğitim kurumudur. Öğrenciler için sunulan ayrıcalıkların arasında çift dilli eğitim, dijital eğitim, ve kişiye özgü öğretim modeli bulunmaktadır. Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvurusu yapabilirsiniz. Bahçeşehir Koleji Fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

 

bahçeşehir koleji beylikdüzü

 

Mektebim Beylikdüzü Kampüsü

 

 

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi düzeyinde hizmet veren Mektebim Koleji Beylikdüzü, İngilizce ve Almanca seçenekleri ile iki dilli bir eğitim sunuyor. Beylikdüzü özel okullar lise kademesinde modern eğitimi ve teknolojik donanımıyla bilinen Mektebim Okulları 2012'den beri TEOG ve YGS-LYS ağırlıklı kaliteli bir eğitim veriyor.

 

Mektebim Beykent Kampüsü

 

 

Anaokulu, ilkokul, ortaokul düzeylerinde hizmet veren Mektebim Koleji Beykent, İngilizce ve Almanca seçenekleri ile iki dilli bir eğitim sunuyor. Beylikdüzü özel okullar kademesinde modern eğitimi ve teknolojik donanımıyla bilinen Mektebim Koleji Beykent 2012'den beri TEOG ağırlıklı kaliteli bir eğitim veriyor. Mektebim koleji fiyatlarını inceleyebilir ve Mektebim bursluluk sınavına başvuru yapabilirsiniz.

 

 

Gökkuşağı Koleji

 

1997'den beri eğitim sektöründe olan Gökkuşağı Koleji, Beylikdüzü Kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve yabancı dil anadolu lisesi düzeyinde eğitim vermektedir.

 

Atasagun Koleji

 

Klasik eğitim sisteminin dışında sanat, dil ve teknoloji ağırlıklı eğitim de veren Atasagun Koleji'nin kurucuları 30 yıldan fazla olan eğitim tecrübesiyle Beylikdüzü kampüsünde eğitim-öğretim vermektedir. Atasagun Koleji anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim vermektedir. Yenilikçi eğitimi benimsemiş olan Atasagun Koleji sanat, yabancı dil, teknoloji ve tasarım sınıflarına sahiptir. Beylikdüzü özel okul fiyatları arasında iyi bir aralığa sahip olan kolejin öğrenciler için ayrıca bir hobi bahçesi de bulunmaktadır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım