x

İstanbul'da Bale Kursu

Bale Kursları

 

Bu seçimleri yaparken kendi isteğimizden çok cocuğumuzun yatkın olduğu ve severek devam edebileceği sanat ve spor okullarını seçmeliyiz ; Bale eğitimi almak ta bunlardan yanlızca bir tanesi ülkemizde çok yaygın olmamakla birlikte güzel bir sanat olduğunu belirtmeden geçemeyiz. Çocuklar için zor meşakkatli ve fakat bir o kadarda zarif bir sanat olan bale birçok özel ve belediyelere ya da il gençlik müdürlüklerine bağlı kurumlarda verilmektedir.

 

Bale Kursları

İstanbulda ücretsiz bale kursları  ; belediyelerin kültür merkezlerinde ve sanat okullarında verilen ücretsiz bale kursları hem anadolu hem de avrupa yakasında mevcut katılımcı sayısına göre  on ile on dürt kişi kapasiteli bu kurslar iyi eğitimciler tarafından sağlanmakta özellikle yaz okulları adı altında düzenlenen bu bale kurslarının bir kısmı kış aylarında haftasonları da devam etmekte haftada bir gün günde üç saat ile altı saat arasında değişen eğitimler veren belediye kursların da çocuklar bu sanatı icra ederken kullandıkları giyim ve teçhizat dışında belediye bale kursları  na  hiçbir ücret ödemiyorlar ve belirlenen kurs saatini doldurduklarında sertifika almaya hak kazanıyorlar.

 

Bunların dışında istanbulun birçok semtinde bulunan sanat vakıfları da bale kursları düzenliyor Miili eğitim onaylı sertifika veren bu kurslar da ayda toplam sekiz saat ile altı saat arası eğitim veriliyor ücretlendirmesi diğer özel bale okullarına göre daha makul sınırlarda aylık  170 lira ile 200  lira arasında  değişiyor.

 

Bale Eğitimi

 

bale kursu fiyatları ;  kursun bulunduğu semte  göre de değişkenlik gösteren bale kursu fiyatları verilen eğitimin saatine göre de değişebiliyor.

 

Bakırköyde ve şişli de  bulunan özel dans okulları fiyatları 200 lira ile 400 lira aylık ücret alıyor ve ortalama ayda altı saat eğitim veriyor ; aynı zamanda çocukalrımızı güzel sanatlar liseleri ve fakültelere hazırlayan bu kurslar ideal görünüyor ; mezun ettiği öğrenciler arasında başarıyı yakalayanlar yüksek oranda.

 

Anadolu yakasında Bi ' sanat ve Nefes sanat merkezi bale kursları ile öne çıkıyor Kadıköy ve üsküdar da bulunan bu kursların ücretleri de 200 lira ile 500 lira arasında aylık ücretle sağlanıyor ve aylık altı saat eğitim veriyor.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım