x

Bahçeşehir Okulları

Bahçeşehir okulları, 1994 yılında kurulmuş olup, eğitim alanında faaliyet göstererek, eğitimden kazandığını yine eğitime yatıran büyük bir ailedir. Sadece Türkiye'de değil aynı zamanda yurtdışında da faaliyet göstermektedir. Bahçeşehir koleji, anaokuldan üniversiteye kadar eğitim veren uluslararası bir eğitim ağı oluşturmuştur. Öğrencilerimiz, örnek bir eğitime sahip olan kurumun yüksek standartlarda verdiği dil eğitimi sayesinde dünya standartlarında bir eğitim ile donatılmaktadır.

Anaokulu Eğitim Sistemi

Çocuklarımızın öğrenmeye en açık olduğu dönem 0-6 yaş aralığıdır. Bu dönemin temel alışkanları biçimlendirerek, zihinsel yetenekleri geliştirerek , çocuklarımızın geleceğine doğru yönü vererek yetişmesini sağlamamız gerekir.

Amacımız öğrencilerimizin merak duygusunu geliştirmek, öğrenme isteklerini yükseltmektir. Çünkü bilgiye, bilime giden yol meraktan geçer. Hedefimiz soru sormaktan çekinmeyen, korkmayan bireyler yetiştirmektir.

Erken Yaşta Yabancı Dil Eğitimi

Bahçeşehir Koleji'nde yabancı dil çift dil eğitim sistemi ile sağlanır.

Çift Dil Eğitim Sistemi Nedir?

Çift dil eğitim sisteminde, sınıflarda bir adet Türk Anaokulu öğretmeni ve bir adet İngilizce öğretmeni (Native Speaker) bulunmaktadır. Senelik müfredatın yüzde 70'i İngilizce, yüzde 30'u Türkçe olarak devam ettirilir. HalfDay English uygulamasında her sınıfın bir de asistan öğretmeni bulunmaktadır. Bu sistem 4-5 yaş aralığındaki öğrencilere uygulanmaktadır.

Bu sistem, öğrencilerimize erken yaşta tüm dünyada geçerliliği olan İngilizceyi severek öğretmektir. Öğrencilerin birbirleri ile konuşarak, interaktif olarak İngilizce dil becerilerini geliştirmek en büyük hedefimizdir. Amacımız, yoğun İngilizce eğitimi ile kavramları hem Türkçe hem de İngilizce dillerinde anlamalarını sağlamaktır.

Dijital Öğrenme

Günümüz çağında teknoloji hayatımızın her alanının içindedir, dijital öğrenme anaokuldan başlayıp eğitim ve öğretim süresinin sonuna kadar devam eden bir süreçtir. Ipad istasyonları sayesinde ;

  • Matematiksel işlem çalışmaları

  • Çift dil becerileri

  • Grup çalışmaları

  • Oyun tabanlı öğrenme

  • Müzik ile öğrenme

gibi alanlarda öğrencilerimizin eğitim anlayışları teknoloji ile entegre olarak gelişir.

Kodlama Saati

Bu uygulama Türkiye'de ilk defa Bahçeşehir Kolejinde başlamıştır. Amaç çocuklarımıza erken yaşta bilgisayar öğretmenleri ile algoritmik düşünebilme algısını aşılamaktır.

Bahçeşehir Sportif Koordinasyon Eğitimi

Bu eğitim sayesinde fiziksel anlamda çocuklarımızın kemik ve kas yapıları güçlenir, zihinsel anlamda ise özgüvenleri, karar verme yetenekleri gelişerek takım halinde çalışmayı öğrenirler.

Bahçeşehir Koleji Fiyatları Hakkında

Bahçeşehir Koleji fiyatları hakkında web sitesinden daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım