x

Bahçeşehir Koleji Hakkında

Bahçeşehir Koleji

 

1994 yılında, Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, yarım asra yakındır eğitim alanında faaliyet gösteren, eğitimden kazandığını eğitime yatıran büyük bir eğitim kurumu olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin parçasıdır. Bahçeşehir Okullarının geçmişi, 47 yılı aşkındır üniversiteye hazırlıkta ilklere imza atmış köklü bir eğitim kurumu olan Uğur Dershanelerine dayanır. İlk derslerini 26 Kasım 1968’te Laleli şubesinde vermeye başlayan Uğur Dershaneleri, Türkiye’nin her köşesine eğitim hizmeti götürerek yüzbinlerce öğrencinin sınavlara hazırlanmasını sağladı.

 

Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her köşesine ulaştırmak misyonuyla hareket eden Bahçeşehir Okulları kurulduğu 1994 yılından itibaren Türkiye’ye öncülük eden eğitim modelleri uygulamaya başladı. Elde edilen başarılar sonrasında İstanbul’da ve Türkiye genelinde şubeler açmaya başlandı. Bahçeşehir Koleji Türkiye çapında büyümeye ve kaliteli eğitimi ülkemizin her köşesine taşımaya devam ederken Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının parçası olarak 1998’te Bahçeşehir Üniversitesi kurulmuştur.

 

Bu büyük eğitim ağının parçası olan ve bugün Türkiye genelinde 64 kampüs, 171 okulda, 35.000’in üzerinde öğrenciye hizmet veren Bahçeşehir Okulları, 1994’ten bu yana yabancı dil eğitiminde fark yaratan uygulamaları ve dünyaya örnek oluşturan eğitim modelleriyle Türkiye’de dünya standartlarında, çağdaş ve kaliteli eğitime öncülük etmektedir. 

 

Bahçeşehir Kolejinin 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında açtığı yeni kampüsler ;

 

Bahçeşehir Okulları İstanbul Çekmeköy

Bahçeşehir Okulları İzmir Karşıyaka

Bahçeşehir Okulları Ankara Çayyolu

Bahçeşehir Okulları Elazığ

Bahçeşehir Okulları Kuşadası

Bahçeşehir Okulları Isparta

Bahçeşehir Okulları Hatay

Bahçeşehir Okulları Siirt

Bahçeşehir Okulları Iğdır

Bahçeşehir Okulları Çorum

Bahçeşehir Okulları Malatya

Bahçeşehir Okulları Diyarbakır Hevsel

Bahçeşehir Okulları Karabük

 

 

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım