x

Bahçeşehir Koleji'nin Sağladığı Sosyal İmkanlar

Bahçeşehir Koleji geçmişte, 47 yılın üzerinde üniversite hazırlığında ilkler yapmış köklü eğitim yuvası olan Uğur Dershanesine dayanmaktadır. İlk dersine 26 Kasım 1968’te başlayan Uğur Dershanesi, Türkiye’de her ilde eğitim hizmeti vererek yüz binden fazla öğrenciyi sınava hazırladı.

 

Eğitimi Türkiye’nin her yerine iletebilmek göreviyle harekete geçen Bahçeşehir Okulları kurulduğu yıldan başlayarak Türkiye’de öncü eğitim modeli uyguladı. Ortaya çıkan başarılar İstanbul’da ve Türkiye genelinde şubeler açmak için bir cesaret verdi. Bahçeşehir Okulları Türkiye genelinde büyüyerek ve kaliteli eğitimi ülkemizin her köşesine taşımaya devam ederek ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumunun bir bölümü olmak üzere 1998’te Bahçeşehir Üniversitesi kuruldu. Bu eğitim zincirinin bir kısmı olan ve Türkiye’de 69 yerleşke, 141 okul ile, 25.000’in üstünde öğrencilere hizmet eden Bahçeşehir Okulu, 1994’ten beri yabancı dilde farkını ortaya koyan uygulamalar ve dünyaya örnek olmuş eğitim sistemiyle Türkiye’de dünya standardında, çağdaş kalitede eğitime öncülük ediyor.

 

 

Disiplinler arası ilişkiyi iyi kurarak öğrenme sürecinin bütünsel bir yaklaşım ile teoriyi pratik ile bir ürüne dönüştürmede kullanmayı amaçlamış yeni kampüs sisteminde; STEM + A (Art). Sanat, tasarım ve yaratıcılık çevresinde öğrencinin projesini ürün haline getirme fırsatı oluşturulmuş. Ayrıca bahçeşehir okulları fiziki ortam STEM+ A Center, tasarım laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, fen bilgisi laboratuvarı, robotik sınıf, görsel sanatlar merkezi, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları, kütüphane, müzik atölyesi, yaratıcı yazarlık atölyesi tarzında öğrencinin teorikteki bilgileri, deneyde neden-sonuç ilişkisi ile öğrenmesini sağlıyor.

 

Bahçeşehir Koleji'nde geleneksel küresel eğitim anlayışından, teknolojik araçlar ve yeniliklerle doldurulan kampüsleri ile uluslararası alanda başarı kazanan öğrenci eğiterek, öğrencilerin yüksek düşünme becerisinin gelişmesini hedefliyor.

 

 

Bahçeşehir Koleji sosyal hayat olarak akademik başarının yanında öğrencinin sosyal hayatının gelişmesi amacıyla fiziksel alt yapı sunmuş olan Bahçeşehir okulu içinde buz pisti, mutfak akademisi, masa tenisi, çok amaçlı kapalı spor kompleksi, açık spor alanı ve 450 kişilik konferans salonu bulunuyor.

 

- Bahçeşehir Koleji Fiyatları

- Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı

- Bahçeşehir Koleji İstanbul Anadolu Yakasında Yeni Kampüsler Açıyor 2017

Bahçeşehir Koleji İstanbul Avrupa Yakasında Yeni Kampüsler Açıyor

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım