x

Bahçeşehir Kolejini Diğer Kolejlerden Ayıran Özellikler

Türkiye’de sürekli değişen eğitim sistemine her seferinde ayak uydurabilen ve her seferinde bu sistemin getirilerini öğrencilerine en iyi şekilde aktarmaya çalışan nadir kuruluşlardan birisidir Bahçeşehir Okulları.Yaklaşık 50 yıldır üniversiteye hazırlık aşamalarında köklü bir kurum olan Uğur Dershaneleri, Bahçeşehir Okullarının geçmişini oluşturur.

 

Türkiye genelinde büyük bir eğitim ağına sahip olan okul, eğitimde kaliteyi üst seviyelere çıkarmayı başarmıştır. Eğitimin her adımı için bu seviye korunmaktadır. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitiminin kaliteli ve verimli olması için öğrencilerini yaratıcı, üretken ve farklı olarak yetiştirmektedir.

Kolej ve Fiyatları

Her öğrencinin öğrenme kapasitesinin farklı olduğunu benimseyen Bahçeşehir Koleji, Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM) uygulamaktadır. Bunun için öğrencilerine ilk önce Kişisel Öğrenme Stili Testi yapmaktadır. Bu testin sonucuna göre, öğrenciye özel bir öğrenme planı belirlenmektedir. Hem öğrencinin hem de sınıfın öğrenme profiline göre özgün dersler planlanmaktadır. Diğer bir aşama da, derste edinilen kazanımları anlamak için Akademik Gelişimi İzleme Sınavları (AGİS) yapılmaktadır. Bu sınavların sonucuna göre 12. sınıflar YGS ve LYS’ye hazırlanmaktadır.

 

Kolejin avantajlı özellikleri saymakla bitmiyor aslında… Bir diğer özelliği ise yabancı dile verdikleri önem. Kolej, öğrencilerine yabancı dili yaşayarak öğretmeyi, üniversiteye yabancı dil alanından girecek öğrencilerinin başarılı olmasını hedeflemiş durumda. Sadece bununla da kalmıyor. TOEFL gibi yabancı dil alanında önemli bir sınavda başarılı olmalarına, uluslararası yarışmalarda başarılı olmalarına olanak sağlamaktadır. Her okulunda ikinci yabancı dil Almanca olarak belirlenmiştir. Öğrenciler Almanca’yı belirli bir seviyede öğrenmektedirler.

Bu kadar güzel ve kaliteli özelliklerden bahsetmişken akıllara Bahçeşehir Koleji fiyatları ne kadar diye geliyor tabi ki… Fiyatlar anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise için değişkenlik gösterebiliyor.

- Anaokulu için (3, 4, 5 yaş), yıllık 5.000 TL ile 26.000 TL arasında değişiyor.

- İlkokul için (1, 2, 3 ve 4.sınıf), yıllık 11.804 TL ile 33.779 TL arasında değişiyor.

- Ortaokul için (5, 6, 7 ve 8.sınıf), yıllık 12.830 TL ile 36.143 TL arasında değişiyor.

- Lise için, yıllık 13.472 TL ile 40.922 TL arasında değişiyor.

Fiyatların değişkenliği kampüsün bulunduğu yere, şehre ve olanaklara göre değişmektedir.

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım