x

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları

 

Türkiye’de STEM sisteminin öncüsü olarak bilinen ve çağdaş eğitim anlayış ve felsefesini seksen bir kampüsü ile ülkenin dört bir yanına yayan Bahçeşehir Koleji 2019 bursluluk sınavı,16 Şubat'ta büyük bir ilgiyle gerçekleşti.

Bahçeşehir Koleji sınav sonuçları sınavdan sonraki hafta açıklandı.


Sonuçları Bahçeşehir Koleji websitesinden kontrol edebilirsiniz. 



Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları

 

Ellinci gurur yılında bursluluk sınavına rekor katılım: 50 bin başvuru
 

Ellinci gurur yılını yaşayan Bahçeşehir Koleji, 1968’de İstanbul Laleli’de üç sınıflı küçük bir dershaneyle başlayan eğitim serüvenine, çağdaş ve kaliteli eğitimi yeni kuşaklar ile buluşturarak devam ediyor.
 

“Kaliteli eğitim ve öğretim her öğrencinin hakkıdır.” mottosu ile günümüzde ülke genelinde kırk iki şehirde seksen bir yerleşke ile elli bine yakın öğrenciye eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, lise 1 – 2 ve 3. sınıfta okuyan öğrenciler için 18 Şubat 2017 tarihinde, ilkokul 4 ve orta okul 1 – 2 ve 3. sınıfta okuyan öğrenciler için 25 Şubat 2017 tarihinde ve bu eğitim öğretim yılında kapılarını açmış olan Ataşehir, Pendik, Ömerli, Bakırköy, Mimaroba, Aydın Nazilli, Manisa Alaşehir, Karadeniz Ereğli kampüsleri için de 26 Şubat 2017 tarihinde bursluluk sınavlarını gerçekleştirmişti. Ülke genelinde yoğun bir ilgiye maruz kalan kolejin bursluluk sınavına elli binden fazla öğrenci girmiş, hayallerini süsleyen bu okulda okuyabilmek için ter dökmüşlerdi.
 

Yurt çapında sağladığı akademik başarı ile ön plana çıkan Bahçeşehir Koleji, Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı sonucu göz önünde tutularak öğrenciye burs imkanı sağlamaktadır.
 


2019 yılında Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı ne zaman gerçekleşecek? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

 

Bahçeşehir Koleji'nin 2019 yılı Bursluluk Sınavı 16 ve 23 Şubat tarihlerinde yapılmıştır. Bahçeşehir Koleji Bursluluk sınavına başvurmak için linke tıklayın.
 

2018 – 2019 eğitim öğretim yılında Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarına bağlı Bahçeşehir Kolejlerinden birinde okuma şansı elde etmek isteyen öğrencilerin gireceği Bahçeşehir Bursluluk sınavı gerçekleştikten sonra kolej tarafından yapılacak olan değerlendirmelerin ardından Bahçeşehir koleji bursluluk sınavı 2019 sonuçları kurumun internet sayfasından duyurulacaktır.

 

Diğer Eğitim & Özel Okul Haberleri

Bahçeşehir Koleji Fiyatları

Bahçeşehir Koleji Kampüsleri

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım