x

Ataşehir'deki Anaokulları

Ataşehir Anaokullarının Listesi
 


Ataşehir anaokulları tavsiye konusunda adından söz ettiren en kaliteli anaokullarından biri olan Atasev Anaokulu öğrencilerin sosyal, psikomotor, bilişsel ve duygusal yönden gelişmesini amaçlamış olan bir eğitim kurumudur.

Ebeveyn kayıt formu sistemiyle yalnızca belirtilen ebeveyne teslim edilen çocuklar, yüksek güvenlik önlemleri ile eğitim almaktadır. Çocuk kilitli pencereler ve okulun bahçesindeki yüksek duvarlar sayesinde öğrenciler dış dünyadan ayrı bir şekilde eğitimlerini sürdürmektedir. Anaokulunun servis ve yemekhane imkanı da bulunmaktadır.

 

 

Gelişim tarama testleri sayesinde öğrenciler farklılıklarına göre ayrılarak uygun yaş grupları ile eğitim almaktadır. Bu kurumda eğitim anlayışı 'Etkin Öğrenme' çerçevesinde uygulamaya geçirilmektedir.Ayrıca Atasev Okullarında High Scope programı uygulanmaktadır. Böylece çocuklar için daha prestijli ve kaliteli bir eğitim sunulmaktadır. Okulda yaş grubuna göre minik, orta ve büyük sınıfları bulunmakla birlikte daha büyük öğrenciler için ilkokula hazırlık grupları da bulunmaktadır.

 

 

Bahçeşehir Koleji Ataşehir Anaokulu


Ataşehir Bahçeşehir Koleji Anaokulu, 2017 yılında Bahçeşehir Kolejine ailesine katılan İstanbul Anadolu yakasındaki yeni kampüslerden birisi olarak hizmete girmiştir. 


Bahçeşehir Koleji Ataşehir anaokulu kampüs, eğitim felsefesi, kampüs olanakları, kayıt ücretleri, fiyatlar ve okuldan randevu almak için Bahçeşehir Koleji Ataşehir Anaokulu sayfasını ziyaret edip, bilgi formunu doldurun.

 

 

Mektebim Koleji Ataşehir Anaokulu


Adını Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu “Millet Mektepleri”nden alan Mektebim Okulları'nın Ataşehir kampüsünde anaokulu seviyesinde de eğitim verilmektedir. Mektebim Koleji Ataşehir Anaokulu fiyatları, ücretler, anaokulu eğitimi ile ilgili bilgi ve kampüsten randevu almak için okulun sayfasını ziyaret edip bilgi formunu doldurun.

 

İlk Beş Anaokulu
 

Ataşehir 0-2 yaş kreş hizmeti de veren İlk Beş Okulları Anaokulu İngilizce ve Türkçe eğitim vererek öğrencileri iki dilli yapmayı amaçlayan eğitim kurumlarından biridir. 12-24 ay grubu için anneli oyun grubu, 24-36 ay grubu için tam gün eğitim hizmeti, 36-48 ay grubu için tam ve yarım günlük eğitim hizmeti sunulmaktadır. Anaokulunda yetenek geliştirme programı, kitap ve bahçe zamanı, felsefe konuşmaları ve tiyatro ve gezi programları gerçekleştirilmektedir. Öğrencilere organik yiyeceklerin verilmesi ise sunulan ayrıcalıklardan en önemlisidir. Ayrıca İlk Beş Anaokulunda her öğrenciye özel bir eğitim programı uygulanmaktadır.
 

 

Yeni Dünyalar Anaokulu
 

Ataşehir devlet anaokulları yerine özel anaokulu tercih edecek aileler için en iyi seçenekler arasında yer alan Yeni Dünyalar Anaokulu 2005 yılından bu yana 410 metrekarelik bir alana kurulmuş olan binası ve 420 metrekarelik geniş bahçesiyle hizmet vermektedir. Tam gün, yarım gün ve oyun grubu seçeneği ile hizmet veren bu anaokulu, aileler için ücretsiz deneme avantajları da sunmaktadır. Öğrencilere İngilizce, İspanyolca, Türkçe, müzik, drama, dans ve spor dersleri verilmektedir. Ayrıca anaokulu öğrenciler için Kitap Günü, Oyuncak Günü, Göster Anlat Günü ve Sayma Günü gibi özel günler oluşturarak öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygunu oluşturmayı amaçlamıştır.

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım