x

Ataşehirdeki Kolejler

Ataşehir'deki Kolejler

 

Ataşehir Amerikan Kültür Koleji

 

Özel Ataşehir AK ilkokulu (Ataşehir Amerikan Kültür Koleji) ve ortaokulu kademesinde 2002 yılından bu yana eğitim-öğretim vermektedir. Türkiye Markalar Birliği yönetiminde olan bu kolej, çift anadilli bir eğitim vermektedir. Dil seçeneklerinde İngilizce ve İstanyolca bulunmaktadır. Eğitim faaliyetlerini dans, müzik, fen bilimleri, satranç ve jimnastik gibi dallarla destekleyen eğitim kurumu veli-öğrenci ve öğretmen işbirliğine önem vermektedir. İlkokuldan itibaren başlayan iki dilli eğitim sebebiyle iki öğretmenli bir sınıf anlayışı okula hakimdir. İlkokul ve ortaokul kademelerinde sınıflardaki öğrenci sayısı en fazla 20 olarak kabul edilmektedir. Etüt çalışmaları ile öğrencinin bilgilerinin pekiştirilmesi okulun en önemli özelliklerinden biridir.

 

Ataşehir Amerikan Kültür Koleji,

 

GEO Koleji Ataşehir

 

Okan Koleji Ataşehir

 

 

Mektebim Ataşehir Kampüsü

 

Mektebim Ataşehir’de ortaokul eğitim sistemi, 21. yüzyılın gerektirdiği yetkinlikler baz alınarak oluşturulmuş, öğrencinin bireysel ihtiyaç ve önceliklerine odaklı bir anlayışa sahiptir. Mektebim öğrencileri akademik birimlerce disiplinler arası yaklaşımla oluşturulan eğitim içeriğiyle, hedeflenen kazanımları edinirken, bir yandan da ulusal ve uluslararası platformlarda bilimsel çalışmalarıyla yer alırlar.

 

7. sınıftan itibaren TEOG sınavıyla rotalarını çizerler. 8. sınıfta alıştırma ve deneme sınav sorularıyla harmanlanarak hazırlanan hafta içi ve hafta sonu yoğun etüt programı, deneme sınavları ve sömestir - yaz döneminde devam eden TEOG hazırlık programları ile başarılı bir lise yaşantısına hazırlanarak doğru gelecek planlamanın ilk adımını da atmış bulunurlar.

 

Bahçeşehir Koleji Ataşehir

 

Bahçeşehir Koleji Ataşehir

 

Bahçeşehir Koleji Ataşehir'de anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim verilmektedir. Lise eğitimi "Fen Ve Teknoloji Lisesi" olarak verilmektedir. Buna ek olarak, 21.yüzyılın en önemli alanlarından biri olan bilgisayar yazılım temeli için kodlama ve robotik ile çalışan öğrencilerimiz, Ulusal ve uluslararası turnuvalara buradan hazırlanmaktadırlar.

 

Fiziksel olarak kampüste, 250 kişilik Konferans Salonu, Kapalı Spor Salonu, Açık Basketbol Sahası, Açık Futbol Sahası, Açık Voleybol Sahası, Kütüphane, Kodlama ve Robotik Laboratuvarı bulunmaktadır. Bilgi için tıklayıp, formu doldurun.

 

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları

 

Ataşehir Adıgüzel Okulları Güçlü akademik kadrosu, yüksek teknik ve sosyal olanakları ile kişiye özel eğitim yürüten İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları, öğrencilerini değişen ve gelişen dünyada katılımcı, paylaşımcı, inançlı, özgüveni yüksek, sosyal sorumluk sahibi,  ulusuna ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları, Eco School, TURÇEV Vakfı, TURMEPA, IPTV Derneği (İnternet Temelli Televizyon Teknolojileri Derneği) ve Yavru Tema gibi birçok sivil toplum kuruluşunun üyesi ve destekçisidir.

 

adıgüzel okulları ataşehir

 

Bilgidağı Koleji

 

Bilgidağı Koleji 2005'ten günümüze kadar uzman eğitim kadrosuyla faaliyet göstermektedir. Okul öncesi ve ilkokul kademelerinde eğitim veren kurum, dil eğitimine büyük önem vermektedir. Öğrencilere sunulan dil imkanları arasında İngilizce ve İspanyolca bulunmaktadır.  Ataşehir özel okul fiyatları eğitim kademesine ve okula göre değişiklik göstermektedir. Kayıt dönemine göre fiyat değişikliği olan Bilgidağı Koleji yemekhane, servis ve yaz okulu hizmetleri de vermektedir. Okul öncesi döneminde öğrencilerin ilkokul eğitimine hazırlanmasının yanı sıra öğrencilerin psikomotor, dil, zihinsel ve sosyal gelişimine de önem verilmektedir. İlkokul kademesinde ise ''Tam Öğrenme Modeli'' anlayışı ile hareket edilmektedir. Öğrencilerin yanı sıra velilerle de iletişimi olan kolej, çeşitli konular hakkında velilere de seminer düzenlemektedir.

 

bilgi dağı koleji

 

İstanbul Ataşehir Koleji

 

Özel Ataşehir Koleji kodlama ve robotik, TEOG, yabancı dil ve uygulamalı dersler eğitimi ile faaliyette bulunmaktadır. Butik okul olma özelliği ile öğrencilerle bire bir çalışabilen İstanbul Ataşehir Koleji, öğrenci koçluğu ve akademik sınavlara hazırlık hizmetinin yanı sıra sosyal etkinlikler ve kulüp faaliyetleri ile öğrencilerin başarısını arttırmayı amaçlamıştır. Kolej, İngilizce ve Almanca seçeneği ile öğrencilere yabancı dil sertifikası da vermektedir.

 

 

 

Vatan Okulları Ataşehir

 

İstanbul'da birçok kampüsüyle hizmet veren Vatan Okulları, Ataşehir Kampüsünde ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmektedir. Kodlama eğitimi sayesinde daha başarılı bir eğitimi esas alan okul, küçük yaşta başlayan dil eğitimi ile çok yönlü bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Öğrencilere sunulan imkanlar arasında çeşitli dallarda verilen burslar da yer almaktadır. 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım