x

Ataşehir Adıgüzel İlkokulu / Ortaokulu Bursluluk Sınavı

Ataşehir Adıgüzel Okulları Bursluluk Sınavı

 

ÖZEL ATAŞEHİR ADIGÜZEL İLKOKULU/ORTAOKULU, 29 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN BURSLULUK SINAVINA TÜM 4-5-6-7.SINIFTA OKUYAN ÖĞRENCİLERİN KATILIMINI HEYECANLA BEKLİYOR…

 

Ataşehir Adıgüzel İlkokulu / Ortaokulu'nu incelemek için tıklayınız.

 

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

 

ATAŞEHİR ADIGÜZEL İLKOKULU / ORTAOKULU HAKKINDA

 

Özel Ataşehir Adıgüzel Eğitim Kurumları,  İstanbul’da Anadolu yakasının lokasyon olarak kolay ulaşılabilir, güvenli, şehrin merkezi ve odak noktası olarak kabul edilen Ataşehir ilçesinde bulunur. 

 

Bünyesinde yer alan Özel Ataşehir Adıgüzel Okulları 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında alanında uzman, deneyimli ve nitelikli eğitim kadrosu ile faaliyete geçmiştir.  Özel Ataşehir Adıgüzel İlkokulu/Ortaokulu’nun parolası “SEVGİ ve GÜVEN”dir. Her öğrencimiz, velilerimiz, çalışanlarımız bu sıcacık, sevgi dolu, huzurlu, güvenli havayı kurumumuza adım attıklarında hissetmektedirler. Öğretmenlerimiz alanlarında uzman, her öğrencinin öğrenme stiline hitap eden, tam öğrenmeyi esas alan bir yaklaşıma sahiptirler.

 

Rehberlik servisi öğrencilerimizin kendilerini tanımalarına, kendilerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır. Verimli çalışma alışkanlıkları, dikkat, play attention çalışmaları, motivasyon, sınav kaygısı, zamanı yönetme, kendi ayakları üzerinde durabilme, yaşam başarısı elde etme ve hayatı öğreniyorum çalışmaları, rehberlik çalışmalarından bazılarıdır. Geleceğin mutlu, kendini bilen bireyleri olmaları, doğru tercihlere yönelmeleri rehberlik servisinin  en önemli hedeflerindendir.

 

Yabancı dil eğitimi Adıgüzel İlkokulu ve Ortaokulunda mihenk taşıdır; birinci yabancı dil İngilizce olmak üzere, ikinci yabancı dil Almanca ve İspanyolcadır.

 

Okulumuzda GEMS (Great Explorations in Math and Science) programı uygulanmaktadır, müfredatın dışında uygulanan 1,2,3 ve 4. sınıflarda Eğlenceli Matematik ve Eğlenceli Bilim dersleri GEMS programı eğitimi almış olan fen ve matematik öğretmenleri tarafından sınıf öğretmenleri işbirliği ile yürütülür.

 

Adıgüzel Eğitim Kurumlarında, düzenlenen kurslar, kulüpler, sosyal etkinlikler, geziler, nefes egzersiz dersleri vb. çok çeşitli, gökkuşağının renkleri gibi cıvıl cıvıldır. İlkokul ve ortaokulumuzda öğrencilerin kendi seçimlerine bağlı olarak seçmiş oldukları kulüp dersleri yıl boyunca devam etmektedir.

 

Öğrencilerimizin her biri bizim için özeldir. İşini severek yapan insanların bulunduğu ortam ve her öğrencinin bir değer olarak görülmesi, birçok özel okul arasında butik okul özelliği, kazandığımız çok sayıda ödül, dünya birinciliğimiz, başarılı öğrencilere tanınan burs imkanı Adıgüzel İlkokulu/Ortaokulu’nun tercih edilmesindeki önemli faktörler arasındadır. Bu bağlamda 4-5-6-7.sınıfta okuyan tüm öğrencileri 29 Mart Cumartesi günü yapacağımız bursluluk sınavımıza ve okulumuzu tanımaya davet ediyoruz.

 

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım