x

Anabilim'in TEOG da başarı geleneği sürüyor

21. yüzyılda öğrenme profili hızla gelişiyor ve değişiyor. İnisiyatif alabilen, girişimci, bilgiye ulaşabilen ve analiz edebilen, hayal gücü geniş ve meraklı, eleştirel düşünüp problem çözebilme yeteneğine sahip ve özellikle de liderlik özelliği taşıyan nesiller başarıyı kaçınılmaz olarak yakalıyor ve geleceğe yön veriyor.

 

Anabilim Eğitim Kurumları, çağdaş, yenilikçi ve çok yönlü eğitim modeli ile gelecekte liderlik özelliği taşıyan ve sürekli başarı kazanan genç nesillere yön veren bir kurum olarak eğitim camiasında önemli bir yere sahip.

 

Anabilim’in ortaokul ve lise öğrencileri için 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında başlattığı sınava hazırlık çalışmaları, Anabilim Sınav Koordinasyon Birimi (ASKOB) tarafından öğrencinin dershaneye gitmeden TEOG / YGS-LYS’ye hazırlanmalarına imkan sağlıyor.  Bu hazırlıklar neticesinde Anabilimli öğrenciler TEOG başta olmak üzere bilgi ve yeteneğe dayalı tüm sınavlarda üstün başarı kazanıyorlar.

 

Öyle ki 2015 yılının 25-26 Kasım tarihlerinde ülke çapında gerçekleştirilen ve eğitim uzmanlarının “Son 3 yılın en zor sınavı” olarak nitelendirdikleri TEOG sınavında Anabilim 8. Sınıf öğrencileri önemli bir başarıya imza attı.

 

Öğrencilerimiz TEOG tercih olarak; Matematik testinde yüzde 89, Türkçe’de yüzde 90, Fen ve Teknoloji’de yüzde 95, İnkılap Tarihinde yüzde 95, İngilizce’de yüzde 95 ve Din Bilgisi’nde de yine yüzde 95’lik başarı ile sınav maratonunun ilk aşamasına damga vurdular. Son sınavda elde ettikleri derecelerden sonra çıtayı daha da yukarıya taşımayı hedefleyen Anabilim öğrencileri, Şubat tatilinde okullarında katılacakları TEOG Kış Kampı ile beraber ikinci dönem yapılacak TEOG sınavı için de hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.

Anahtar Kelimelerteog anabilim teog
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım