YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu
İstanbul Avrupa Yakası
Kampüs içi Yurt Yok
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

T.C. İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Kavram Eğitim Vakfı tarafından gençlerimize meslek edindirmek, yükseköğretim imkanı sağlamak ve ülkemizin ihtiyaç, duyduğu alanlarda nitelikli bireyler yetiştirmek amacıyla Sayın Bahattin DURMUŞ başkanlığında 2007 yılında kurulmuştur. Kavram Meslek Yüksekokulu; kaliteli ve iyi bir eğitim ortamının, deneyimli ve yaratıcı eğitim kadrosundan kaynaklı olduğunun bilinciyle eğitim sektöründe başarılarını kanıtlamış Kavram Eğitim Vakfı kurucularının bilgi ve deneyimleri ile kurulan bir meslek yüksekokuludur.

  Ön lisans programlarının içeriği, ilgili sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayacak tarzda hazırlanmıştır. Öğrencilere sunulan eğitimler, dünya ve AB meslek standartlarına uygun ve modern araç ve gereçlerle desteklenmiştir. Seçilen mesleki dallar günümüz iş koşullarına ve sektörel ihtiyaçlara uygun olarak seçilmiştir. Amaç gençlere prestijli bir gelecek sunmak ve onları geleceğe hazırlamaktır. Kavram Meslek Yüksekokulu; üniversite sektör işbirliğini hayata geçirmek amacıyla çok sayıda işletme ile imzalamış olduğu işbirliği protokolleri ile iş dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden, akademik bilgi ile mesleki eğitimi birlikte sunan bir meslek yüksekokulu olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

  Akademisyenler sektörü iyi bilen öğretim üyeleri ve sektörde çalışan uzman kişiler arasından seçilmiştir. Eğitmen ve sektör arasında diyalog öne çıkartılmış, “Akademisyen-sektör Profesyonel Diyalog Kulübü” kurulmuştur, sektörlerin isteklerine uygun olarak tarzda eleman yetiştirilmesi eğitim planlarına yansıtılmıştır.

  Kavram Meslek Yüksekokulu, kurulduğu günden beri akademik bilgisi ve mesleki donanımı yüksek bireyler yetiştirirken, öğrencilerinin kültürel ve sosyal etkinlikler ile de yaşama hazırlayan bir meslek yüksekokulu olma bilinciyle eğitimdeki farklılığını korumakta, çalışmalarını bu farklılık ilkesi ile yapılandırmaya devam etmektedir.

EĞİTİM

Programlar

2013-2014 Akademik Yılı Bir Yıllık Eğitim Ücretleri ;

Birinci öğretim : 11.250 + 900 (%8) KDV = 12.150 TL 

İkinci öğretim  : 11.250 + 900 (%8) KDV = 12.150 TL 

Hazırlık sınıfı birinci öğretim  : 10.650 TL + 852 (%8 KDV) = 11.502 TL 

Hazırlık sınıfı ikinci öğretim   : 10.650 TL + 852 (%8 KDV) = 11.502 TL

 

MESLEKİ BECERİLERİ ÖĞRENME VE ÖĞRETMEDEKİ FARKLILIKLARIMIZ 

Mesleki eğitim programlarının içeriği, ilgili sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayacak tarzda hazırlanmıştır.

Öğrencilere sunulan eğitimler, dünya ve AB meslek standartlarına uygun ve modern araç ve gereçlerle desteklenmiştir. 

Seçilen mesleki dallar günümüz iş koşullarına ve sektörel ihtiyaçlara uygun olarak seçilmiştir. Amaç gençlere prestijli bir gelecek sunmak ve onları geleceğe hazırlamaktır 

Eğitmenleri sektörü iyi bilen öğretim üyeleri ve pratisyen kişiler arasından içinden seçilmiştir.

Eğitmen ve sanayici arasında diyalog öne çıkartılarak "Eğitmen-Sanayici Profesyonel Diyalog Kulübü " kurulmuştur.

Sanayicinin isteklerine uygun olacak tarzda eleman yetiştirilmesi eğitim planlarına aksettirilmiştir. 

Mesleki eğitim alan, nitelikli gençlerin istihdam edilmesi için gerekli destek ofisleri kurulmuştur.

"İş Yaşamına Atılan İlk Adım" sloganı ile eğitim ve öğretim hayatına başlayacak İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu yenilikçi ve çağdaş bir meslek edindirme ve girişimci yaratma merkezidir. 

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu; 

Küreselleşen dünyada, Avrupa Birliğine tam üye olma sürecindeki ülkemizin en büyük avantajı olan gençlere, meslek edindirmek ve yükseköğretim imkanı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Modern ve sektörlerin ihtiyacı olan meslek edindirme programlarımız, bireylere kılavuzluk etmekle birlikte Kavram Kariyer Merkezi ile de danışmanlık hizmetleri vermeyi; 

Yüksekokul-sanayi işbirliği kapsamında meslek edindirdiği öğrencilerini işe yerleştirme sürecinde önemli avantajlar sağlamayı; 

Girişimciler yetiştirip geleceğin iş insanlarını yaratmayı hedeflemek 

PROGRAMLAR

Meslek Y.O
İkinci Öğretim

Bölümleri ve ücretleri listelemek için fakülte isimlerine tıklayınız

FİZİKSEL İMKANLAR

Geleneksel kütüphane hizmetlerini teknolojik gelişmelerle destekleyerek, kullanıcıların bilgi ihtiyaçlarını mümkün olan en kısa sürede ve maksimum düzeyde karşılamak, eğitim-öğretim ve bilimsel araştırma-geliştirme faaliyetlerinin alt yapısını oluşturmak ve bu yolla tüm Kütüphane kullanıcılarının bilimsel ve entelektüel faaliyetlerine destek veren kaliteli bir kütüphane hizmeti üretmek amacı taşıyan İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi, Şişli Yerleşkesi?nde 2007 akademik yılı itibariyle hizmet vermektedir. 

 

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi?nde; bölüm programlarına yönelik uzmanlık konularını kapsayan yayınların yanı sıra, süreli yayınlar, referans kaynaklar, mesleki yayınlar, bulunmaktadır. Ayrıca akademik düzeyde araştırmaların desteklenmesi amacıyla internet bağlantılı bilgisayarlar da kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur. 

Kütüphanede açık raf sistemi uygulanmakta olup katalog tarama ve sorgulama, kitap ayırtma gibi işlemler çevrimdışı yapılabilmektedir. 

 

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi?nin misyonu; yüksekokulda yapılan öğretimi doğrudan desteklemek ve yüksekokulumuzun öğretim görevlileri, öğrencileri ve çalışanlarının hızla doğru zamanda doğru bilgiye erişimlerini sağlamak, yüksekokul ve çevresinden gelen bilgi ihtiyaçlarını karşılayarak yüksekokul mensuplarına ve araştırmacılara gereksinimleri doğrultusunda bilgi ve belgeyi hızlı ve ekonomik bir şekilde sunmak ve araştırma faaliyetlerinde aktif olarak hizmet etmektir. 

 

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi kullanıcılarına hızlı, kaliteli ve çağdaş kütüphanecilik hizmeti sunarak yüksekokulda ve ihtiyaç duyulan alanlarda örnek bir bilgi ve belge merkezi olmayı hedeflemektedir.

Çok Amaçlı Salon
Kütüphane

Sosyal Olanaklar

Basketbol
Fotoğrafçılık
Futbol
Gezi
Medya İletişim
Müzik
Sinema
Tiyatro

FOTO/VİDEO

YEMEK

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım