YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Mutlu bir masalın ilk satırları, Sihirli Saatler'e atılan ilk adımla başlar.

Sihirli Saatler Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

1989 yılında faaliyetine Kaya Çocuk Evi olarak başlayan okulumuz 2011 Mart ayı itibari ile Sihirli Saatler ismini almıştır. Aydınlık, havadar sınıflarımız, çok amaçlı oyun salonumuz, uyku odamız, geniş bahçemiz ve yemekhanemiz ile sağlık koşullarının öneminin bilinci ile çalışmaktayız. Yemeklerimiz günlük olarak mutfağımızda “doğal ürünler” kullanılarak aşçımız tarafından hazırlanmaktadır.

Sihirli Saatler Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Dersler

 

OYUN GRUBUMUZ 

Oyun grubu programımızda yürütülen etkinlikler ile çocukların ev ortamından okul ortamına aşamalı olarak geçişleri sağlanırken annelerin de sınıf dışında birbirleriyle ve psikoloğumuz ile bilgi alışverişinde bulunmaları sağlanmaktadır.Çocuklarımız serbest zaman etkinliği ile güne başlar,dil gelişimi;şarkı, tekerleme,drama etkinliği ile pekiştirilir.Yaratıcılıklarının gelişmesi için çalışmalarımız kum- su havuzları ve seramik çalışması ile desteklenir. 

3-6 YAŞ EĞİTİM PROGRAMIMIZ 

“Yaşam uzun bir yolculuk. Bu yolculukta ayakta durabilmek için güçlü bir şeye ihtiyacım var:KİŞİLİĞİME!.. Felsefemizden hareketle çocuklarımızın bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak mutlu ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yaşama hazırlarken, yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olacak, öğrenmeye ilgi uyandıracak, bilişsel, sosyal, duygusal,estetik ve yaratıcılık becerilerinin gelişimini destekleyecek şekilde programlar planlanır. 

İNGİLİZCE 

Okulumuzda 3-6 yaş arası çocukların gelişim özellikleri ve ilgi alanları göz önünde bulundurularak hazırlanan İngilizce eğitim programı, çocuklarımızın İngilizceye ilgi duymalarını, merak duygularını geliştirip soru sormalarını, geniş bir kelime dağarcığı kazanmalarını sağlayacak beş duyuyu içeren oyun merkezli dil aktiviteleridir. 

TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ 

Ana dili etkinliklerimizde sohbet, şarkı, şiir, parmak oyunları, tekerleme, hikaye, drama gibi çalışmalar ile dil becerilerinin gelişmesini destekleyen aktivitelerdir. 

MÜZİK ETKİNLİKLERİ 

Orff Metodunu temel alan uygulamalı müzik eğitimi; Ritm çalışmaları, müzikli dramatizasyon çalışmalarını içerir. 

YOGA 

Hepimiz doğarken sekiz farklı zekaya sahip olarak dünyaya geliriz. YOGA çocuktaki bu sekiz zekayı gerek ortaya çıkarıp tanımak, gerekse de geliştirmek açısından çok faydalıdır. Bu sekiz zekayı sıralayacak olursak: 

1- Sözsel - Dilsel 
2- Mantıksal - Matematiksel 
3- Görsel - Mekansal 
4- Bedensel - Kinestetik 
5- Müziksel - Ritmik 
6- Kişilerarası - Sosyal 
7- Kişisel - İçsel 
8- Doğa Zekası 

OYUN ETKİNLİKLERİ 

Okulumuzda serbest oyun etkinliği, kurallı oyun etkinliği, seçmeli oyun etkinliği ,eğitsel oyun etkinliği şeklinde oyun ve eğitim bir bütün olarak kabul edilmektedir. 

SANATSAL ETKİNLİKLER 

Çocuklarımızın farklı şekil ve amaçlarla bir araya getirip kullanabilecekleri materyallerle, kendi yaratıcılıkları doğrultusunda kendilerine özgü ürünler meydana getirmelerine ve sergilemelerine fırsat verilir. 

MUTFAK 

Yaparak-yaşayarak öğrenmeyi hedef alan okulumuzda küçük kas becerilerini geliştirmek, gün içerisindeki öğrendiklerini pekiştirmek amacı ile mutfak çalışmalarımız İngilizce ve Türkçe olarak yapılmaktadır.Çocuklarımız kendi yaptıkları yiyecekleri ikindi kahvaltısında hep birlikte yemektedirler. 

DRAMA 

Drama çalışmaları okulumuz bünyesindeki çok amaçlı salonumuzda çeşitli kostümler, artık malzemeler ve yapılacak çalışma için öğretmen ve öğrencilerimizin getirdikleri eşyalar kullanılarak yapılmaktadır. 

JİMNASTİK 

Çocuğun sinir - kas koordinasyonunu geliştirmek, algısal motor gelişimini desteklemek, serbest zamanını programlamayı ve değerlendirmeyi öğrenmek amaçlı olarak her sabah güne müzik eşliğinde jimnastik yaparak başlanır. 

MODERN DANS VE BALE 

Çocuklarımızın zihinsel,fiziksel ve sosyal bakımdan gelişmelerini sağlamak amacı ile alanında uzman eğitmenimiz ile dans ve bale etkinliklerimiz yapılmaktadır. *Her ay öğrenilen konulara paralel gezi, temalı partiler, özel günlerin kutlamaları yapılmaktadır. 

OKUL SAATLERİMİZ 
Okulumuz 08:00 – 19:00 saatleri arasında, beş(5) tam gün, beş(5) yarım gün ve beş(5) gün oyun grubu olarak hizmet vermekte olup, çocuklarımızın her türlü yaratıcı ve geliştirici alışkanlıklar kazanabilmelerine yönelik programlara yer verilmektedir. Tam gün eğitimimiz:08:00-19:00 Yarım gün eğitimimiz:08:00-12:00/13:00-17:00 Oyun grubu:10:00-12:00/15:30-17:30

Bale
Drama
Jimnastik
Modern Dans
Müzik
Yoga

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Sihirli Saatler Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Sihirli Saatler Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Sihirli Saatler Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım