YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Derin Düşler Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

 

OKULUN KONUMU

Okulumuz, eskinin sakin ve tenha köşk ve bahçeler muhiti olan ve İstanbul’un tarihi semtlerindeki değişimi en iyi yansıtan Kızıltoprak’ta, Bağdat Caddesi’nin hemen paralelinde bulunmaktadır. Klasik okullardan farklı olarak, üç katlı tarihi bir köşk olan anaokulumuz, sıcak ve nostaljik bir atmosferi olan, butik bir yerdir. 

Çocukların iyi ve verimli vakit geçirebilmelerini sağlamak için, onlara kendilerini evlerindeki gibi rahat ve sevgi dolu bir ortamda, güvende hissettirebilmek önemlidir. Okulumuzun, çocukların özgürce ve güvenle oyun oynayabilecekleri, kendilerine ait sebze ekip büyütebilecekleri, doğa ile iç içe bir bahçesi ve oyun alanı vardır. Her yaş grubu için özel dört sınıfı olan okulumuzun, her katında kaloriferli ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Kısaca, Derin Düşler, bir anaokulunun olması gerektiği gibi, şehrin gürültüsü ve kirliliğinden uzakta, masalsı bir köşk ve onun bahçesinde ama konum olarak şehrin merkezinde, eşsiz bir mekân! 

OKULUN BAĞLI OLDUĞU KURUMLAR

Anaokulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlıdır. M.E.B tarafından belirlenmiş eğitim programı, uluslar arası eğitimde kabul görmüş yaklaşımlar ile desteklenmiş ve alanlarında uzman deneyimli eğitimcileri ile uygulanmaktadır. 

EĞİTİM PROGRAMI

Anaokulumuz 36 ay 65 ay grubunu içeren tam gün eğitim yapar. Buna ek olarak, oyun grubu ve çeşitli atölyeler eğitim yılı boyunca düzenlenmektedir. Eğitim saatlerimiz 8:00 ile 18:00 arasındadır. Günlük programların yoğunluğu yaş gruplarına göre değişim gösterse de her grup; her gün en az bir kez “Hikâye Zamanı”, her gün bir kez “Branş Dersi (Drama, Müzik, Sanat)”, her gün en az iki kez “Etkinlik ve Oyun Zamanı”, hafta içi her gün, yarım gün ağırlıklı İngilizce dersi görmektedir.

GÜNLERİN ÖZELLİKLERİ

Okulumuzda, anlam yüklemeyi ve paylaşımı arttırmak için bazı günleri özel hale getirmek istedik. Bu sayede çocuklarımıza yeni bir rutin kazandırmak ve günlere anlam yükleyerek okula gelirken daha keyifli olmalarını amaçladık.

Belirlenen günler: 

Salı: Kitap günü 
Çarşamba: Atık malzeme günü 
Perşembe: Oyuncak günü
Cuma: Sürpriz günü 

GEZİLER

Okul gezileri, yaş grupları ve eğitim programı göz önüne alınarak hazırlanır. Geziye katılmak istemeyen çocuklar, eğer sınıfında 3 ve daha fazla çocuk varsa kendi sınıflarında, eğer yoksa bir başka grup ile okulda kalabilir. Çocuğunuzun geziye katılmasını istiyorsanız eve yollanan izin kâğıdını imzalamanız ve okula geri yollamanız gerekmektedir.

BAHÇE

Derin Düşler, bahçe bakımından şanslı bir anaokuludur. Okulumuzun bahçesi 200m2lik bir alandan oluşur. Bahçenin bir bölümünde çocukların doğa sevgisini hissetmelerini sağlamak için kendi ekebilecekleri bir alan mevcuttur.

Yaş gruplarına göre sınıflar, yağışlı havalar haricinde her gün bahçeye çıkarlar. Bahçeye çıkma sıklıkları, yaş gruplarına göre değişmektedir.

 

Derin Düşler Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

Ana Sınıfı
Kreş

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe

ETKİNLİKLER

Drama
Müzik

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Derin Düşler Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Derin Düşler Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Derin Düşler Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım