YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Boğaziçi Yıldızlar Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
2009 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

TARİHÇE:


Boğaziçi Yıldızlar Anaokulu Okul Öncesi Eğitime ilk olarak 2009-2010 yılında Altunuzade Şubesinde merhaba dedi. Çocuklarımızın dış dünyaya ilk adım attıkları bu yeni yuvalarında hayata güvenle hazırlanmaları, dil, el, beden, akıl ve ahlaki değerler gelişimlerini en iyi şekilde tamamlamaları iyi bir donanımla ilköğretime başlamaları için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışmaktayız.

 

3 Yıllık zaman süresinde çocuklarımızla on –onbeş yıllık anaokullarından daha çok güzellikleri paylaştık. Veli ve çocuklarımızla birçok ilklere imza attık. Üç yılda 3 mezuniyet töreni ve birçok kutlama töreni gerçekleştirdik. Hiçbir fedakârlıktan kaçmadık, Şirket anlayışıyla değil aile anlayışıyla çalışmaktayız. Bu çocukların Allah’ın bize bir emaneti olduğunu, eğitimlerinden hep birlikte sorumlu olduğumuzu farkındayız. Biz çocuklarımızla ve velilerimizle el ele bu güzellikleri yaşamaya Allah’ın izniyle devam etmek istiyoruz. 

MİSYONUMUZ:


Aile içerisinde başlayan gelişim ve eğitimin aile sonrasındaki bölümünde çocuklarımızın sevgiyle, özenle, yaşayarak ve oyunayarak hayatı öğrenmeleri, ahlaki ve vicdan değerlerini en üst seviyede geliştirmek, yeni deneyimler kazanmalarını sağlamak için sıcak, güvenli ve temiz bir yuva ve eğitim sunmak temel prensibimizdir.

AMACIMIZ:


Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerini mutlu sürdürmeleri için ‘DOSTLUKSEVGİMİZİ, BİLGİMİZİ ve HOŞGÖRÜMÜZÜ’ onlarla paylaşıyoruz. Çocuklarımıza sımsıcak sevgi dolu bir yuva vaadediyoruz. Çocuklarımızın okul ortamında düzgün davranış modellerini öğrenmesi, kendine güven duyması, öz bakım, ince kas, motor hareketlerinin geliştirilmesi, akranlarıyla ve öğretmenleriyle uygun iletişim kurmayı öğrenmeleri, görsel-işitsel, el - vücut - dil becerilerinin arttırılması ve sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

 

Bir çok ana okulunun dikkat etmediği veya önemsemediği yada maliyetinden kaçtığı beslenme maksimum düzeyde önemsenmekte ve Bu konu (Emekli Uzman Hemşire Olan) Kurucu Müdürümüz tarafından birebir takip edilmektedir. Yemeğin çocuk beslenmesine uygunluğu, ağız tadına uygunluğu, her zaman taze ve yerinde pişiriliyor olması kadar bizler için önemli olan diğer bir husuta kullanılan malzeme, yağ,et ve süt ürünlerinin hassasiyetlerimize uygun, temiz ve güvenilen kurumlardan temin edilen mahsursuz ürünlerden seçilmesidir.   Sağlıklı bir nesil temel ilkemizdir.

SEVGİ DOLU SICAK YUVAMIZDA EĞİTİMEĞİTİM FELSEFEMİZ:

Eğitim sistemimiz; çocuklarımızın ileriki yaşlarda göreceği Milli Eğitim Bakanlığının da öğretim programında yer alan Çoklu Zekâ Kuramı üzerine kurulmuş olup, öğrenci merkezlidir. Çocukların gelişimi dikkatle izlenir, desteklenmeye ihtiyaç duyulan kısımlar birebir ilgiyle geliştirilir. Grup çalışmalarında zekânın ön plana çıkması hedeflenmektedir. Yetenekleri keşfedilerek desteklenir ve aileyle paylaşılır. Uygulamalı eğitim (yaparak, yaşayarak öğrenme) en önemli ilkelerimizden biridir. Çocukların ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak buna uygun eğitim programı yapılandırırız. Çocukların bireysel gelişimini, sosyalleşmesini, kendini ifade edebilmesini, yeni bilgiler öğrenmesini ve bunları paylaşmasını sağlayacak çeşitli aktivitelerimiz bulunmaktadır. Eğitim programlarımız yıllık olarak hazırlanır ve çocuk okula başladığı ilk günden itibaren siz değerli velilerimize sunulmaktadır. 
 

Boğaziçi Yıldızlar Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel fiyatlar için lütfen iletişime geçin.

Yaş Grubu 3 - 6
Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

Bahçe
Çok Amaçlı Salon
Oyun Parkı

ETKİNLİKLER

Bale
Binicilik
Denge ve Hareket
Drama
Görsel Sanatlar
Halk Dansları
Jimnastik
Modern Dans
Müzik
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Boğaziçi Yıldızlar Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Boğaziçi Yıldızlar Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Boğaziçi Yıldızlar Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım