YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

Özel Akıllı Çocuklar Anaokulu

Özel Akıllı Çocuklar Anaokulu
İstanbul Anadolu Yakası
İngilizceYabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okula ait mesafe bilgisi bulunmamaktadır.

Özel Akıllı Çocuklar Anaokulu

 

Akıllı Çocuklar Anaokulu (AÇA) T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'nın anaokulları için hazırladığı mevzuata uygun olarak 2–6 yaş arası çocuklara eğitim sunan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel eğitim kurumudur.
 

Anaokulumuzun 500 m2'lik bir alana kurulu 2 katlı müstakil binası 250 m2 kapalı ve 300 m2 doğal çim bahçeli olup tamamen modern bir anaokulu olarak özel olarak tasarlanmıştır. Sanat ve resim atölyesi ile müzik-bale ve jimnastik salonu bulunmaktadır. Öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişmeleri uzman psikoloğumuz tarafından devamlı olarak doğal ortamlarında gözlemlenmektedir. Çocuklarımız belirli aralıklarla özel hafta ve ulusal günlere uygun olarak dış gezilere, sanat atölyelerine, sinema ve tiyatroya götürülmektedirler. 
 

Yemek

Anaokulumuzda tüm yiyecekler hijyenik bir ortamda ve tamamen organik ürünler ile kendi bünyemizde bulunan mutfağımızda yapılmaktadır. Hazır ve kurutulmuş gıdalar kesinlikle kullanılmamakta sebzeler Kadıköy organik pazarından taze ve mevsiminde temin edilmektedir. Günlük (pastörize süt) kullanılmakta kutu süt kullanılmamaktadır. Yoğurt ve diğer bazı gıdalar pastörize sütten kendi bünyemizde yapılmaktadır. Okulumuz mutfak ve temizlik standartı İl Sağlık Müdürlükleri tarafından kontrol edilmektedir.
 

Sağlık

Öğrencilerin fiziksel ve sağlık durumlarıyla ilgili her türlü bilgi okul tarafından izlenmektedir. Okulumuz gün içinde okulda rahatsızlanan öğrencilere gerekli müdahalede bulunur. Hastalık durumlarında okul yönetimi öğrencilerin velilerine haber verir ve öğrencilerin veli nezaretinde evlerine gönderilmelerini sağlanır. Öğrencilerimize velinin bilgisi ve onayı olmadan hiçbir şekilde ilaç verilmez. Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz, acil durumlarda ilk müdahalenin doğru eller tarafından yapılması amacıyla Türkiye’nin ilk özel acil sağlık hizmeti kuruluşu olan “MEDLİNE” güvencesi altındadır.
 

Ulaşım

Öğrencilerimizin ulaşımı, okulumuzun anlaşmalı servis firması tarafından modern servis araçları ile deneyimli sürücüleri ve servis hostesleri eşliğinde rahat, güvenli ve zamanında yapılır. Servis araçlarındaki tüm öğrenciler “Medline” tarafından sigortalıdır. Koltuk sayısı kadar öğrenci alınan servislerimizde, her öğrencinin emniyet kemeri takması zorunludur. Okul yönetimi tarafından denetlenen servislerle öğrencilerimiz veliden teslim alınır ve okul çıkışlarında veliye teslim edilir.
 

Veli İletişimi

Öğrencilerin gelişim süreçlerinin daha yakından takip edilebilmesi amacı ile belirli aralıklarla"Gelişim-Gözlem ve Değerlendirme Raporları" velilerimize gönderilir. Yıl içinde çocuklarımızın gelişim süreçlerinde velilerimize daha faydalı olabilmek için her seferinde farklı konuların ele alındığı görüş ve düşüncelerin aileler tarafından rahatça paylaşıldığı seminerler ve anne-baba okulu programları düzenlenmektedir. Her ayın ilk günü eğitim programı ve yemek listesi internet sitemizde yayını ile sizlere ulaştırılır.  Amacımız; sorun yaşanmadan önce veya sorun varsa tanımlayıp en kısa sürede kaliteli bir yaklaşımla çözümü uygulamak için veliler ile sağlıklı bir iletişim kurabilmektir.
 

Okul-Veli iletişimi “Okul-Aile İletişim Kitapçığı” ile kurulur. Ayrıca sınıf öğretmeni ile telefonda görüşmek isteyen velilerimiz, sene başında belirlenen ve sizlere iletilen gün ve saatler içerisinde sınıf öğretmenleri ile iletişim kurabilir.
 

Giyim

Öğrencilerimiz, okula serbest kıyafet ile gelirler. Okul içinde iç mekan ayakkabıları giyilmektedir. 
 

Güvenlik

Okulumuzda öğrencilerimizin güvenliği esastır. Okulumuz Kids Safe-T tarafından tamamen çocuk güvenliğine uygun hale getirilmiştir. Okul güvenliği tarafından okulun giriş-çıkışları ve güvenliği sürekli denetlenir. Güvenlik görevlilerimiz okulumuzun önüne yabancı araç park edilmesine izin vermez. Öğrencilerimiz okul çıkışlarında aksi belirtilmedikçe sadece ailesine teslim edilir. Öğrencilerimiz okul çıkışlarında velisinin yazılı izni olmadan başka kişilerle okulu terk edemezler. Öğrenciyi okuldan anne veya baba dışında bir kimsenin alması durumunda bunun mutlaka yazılı olarak okul müdürüne bildirilmesi gerekmektedir. Okullarımızda yangın tahliye merdivenleri, yangın söndürme tüpleri, yangın alarm sistemi, yangın dedektörleri bulunmaktadır. Okullarımızda, 24 saat kayıt yapan 16 adet güvenlik kamerası bulunmaktadır. Okul kapılarımızın giriş ve çıkışları kontrol altındadır. 
 

Kayıt Bilgileri

Anaokulumuz  alanında uzman, deneyimli eğitimciler ve psikologlar ile birlikte 3-6 yaş grubu çocuklarına eğitim vermektedir. Okulumuz 07.30 – 18.30 saatleri arasında açıktır. Okulumuzu gezmek isteyen ziyaretçilerimizin önceden randevu alarak okulumuza ziyaret etmesini rica ederiz. Bu uygulama sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve okul günlerinde öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumak amacıyla yapılmaktadır. Başvuruda bulunulan öğrenciler, öğrenci tanıma çalışmaları ile yaşlarının gelişimsel özellikleri yönünden değerlendirilir. Öğrencilerin kesin kayıtlarına, yapılan değerlendirme sonucunda karar verilir.
 

Tatil Uygulamaları
 

·   Okulumuz resmi yayın kanalları tarafından bildirilen tüm milli ve dini tatiller süresince kapalıdır.

·   Okulumuz kar, afet vb. gibi durumlarda MEB veya Valilik tarafından bildirilen süre boyunca kapalıdır.

·   Okulumuzda Temmuz-Ağustos aylarında açılan yaz okuluna katılım isteğe bağlı olarak gerçekleğtirilir.

Özel Akıllı Çocuklar Anaokulu Fiyatları

İNDİRİMLER

KAYIT BİLGİLERİ

Güncel ücretler için lütfen iletişime geçiniz.

Ana Sınıfı

FİZİKSEL İMKANLAR

ETKİNLİKLER

Drama
Modern Dans
Müzik
Yüzme

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

Özel Akıllı Çocuklar Anaokulu Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Özel Akıllı Çocuklar Anaokulu yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Özel Akıllı Çocuklar Anaokulu İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN

ETİKETLER

 
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım