YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN
Vizyon Koleji Esenyurt Anadolu Lisesi
İstanbul Avrupa Yakası
İngilizce
İspanyolcaYabancı Dil
2014 Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

Kurucunun Mesajı

Vizyon Koleji eğitim sektöründe edindiğimiz 20 yıllık birikimin ve deneyimin ürünü olarak, ''Türkiye kadar güzel bir gençlik yetiştirmek'' idealiyle kuruldu.

Nitelikli bir eğitim için gerekli tüm altyapının eksiksiz sağlandığı, güçlü eğitimci kadrosu ve teknolojik okul konseptiyle Vizyon Kolejini Türkiye'ye özgün bir eğitim modeli kazandıracak biçimde hayata geçirdik.

Her öğrencimizin saygın bir birey olarak hayata hazırlanması için eğitim alanında gerekli tüm olanakları sağlarken, milli ve evrensel değerler konusunda duyarlılığı gelişmiş, sorgulayan, özgüveni yüksek mezunlar verecek atmosferi de hazırladık.

Vizyon Koleji öğrencileri anaokulundan liseye kadar akademik, sanatsal ve sportif alanlarda okulumuzda elde ettikleri bilgi, beceri ve değerlerle onları yaşam boyu başarıya taşıyacak bir vizyona da sahip olacaklar.

Vizyon Kolejinde ortaya koyduğumuz nitelikli, ilkeli ve özgür okulculuk anlayışıyla, dünya vatandaşı olmaya aday, teknolojiyi etkin biçimde kullanan, İngilizce konuşabilen, özgüveni yüksek, sanat ve sporla iç içe, doğaya karşı duyarlı bir nesli ülkemize kazandıracağız.

Eğitimcisiyle, velisi ve çalışanlarıyla bütünleşmiş, başarıya odaklanmış ve başarıyı sağlayacak azim ve kararlılığa sahip bir kurumsal yapıyı hayata geçiren Vizyon Koleji Yönetim Kurulu adına tüm öğrencilerimize "yaşam boyu başarı" dilerim.

CEM ARITULUK
Dilbilimci,
Yönetim Kurulu Başkanı & CEO

 

VİZYON KOLEJİ ESENYURT ANADOLU LİSESİ

 

Lise yılları bireylerin geleceklerinin kendi tercih ve çalışmalarıyla doğrudan şekillendiği, yetişkinliğe geçiş yıllarıdır. Gelecekle ilgili yönlendirme ve doğru tercihlerin belirlenmesi için, üniversite hazırlıklarının 9. Sınıf'ta başladığı Vizyon Kolejinde temel amaç, öğrencilerinimizi hem akademik hem de sosyal yönden, ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olarak yetiştirmektir.

 

Üniversiteye 4x4 Hazırlık

 

Vizyon Koleji’nde uygulanan Üniversite Hazırlık Okulu programı, standart bir okul ya da dershane eğitimine kıyasla, öğrenciye çok daha fazla avantaj sağlamak için tasarlandı. Bu program sayesinde öğrencilerin okul dışında dershane, özel kurs, rehberlik, danışmanlık vb. takviyeler almasına kesinlikle gerek kalmaz. Tüm eğitim çalışmaları okulda yapılacağı için, öğrenci ders dışı saatlerini ve hafta sonunu ailesine ve sosyal yaşamına ayırabilir. Üniversite Hazırlık Okulu programı sınav hazırlığını 4 yıla yayarak, öğrenci ve velinin sınav kaygısını ortadan kaldırır.

Vizyon Koleji Esenyurt Anadolu Lisesi Fiyatları

EĞİTİM

Vizyon Koleji Eğitim

Ort. Sınıf Mevcudu 20

FİZİKSEL İMKANLAR

600 kişilik konferans salonu, Kapalı havuz, kapalı spor salonu, bale ve jimnastik salonu, yaratıcı drama atölyesi, 3D cep sineması, fizik laboratuvarı, kimya laboratuvarı, biyoloji laboratuvarı, müzik atölyesi, plastik sanatlar atölyesi, resim atölyesi, grafik sanatlar atölyesi, Amfi tiyatro, futbol sahası, voleybol sahası, 500 kişilik yemekhane, kütüphane, revir, açık hava oyun sahası, düşünme becerileri atölyesi, tenis kortu

Açık Basketbol Sahası
Açık Voleybol Sahası
Akıllı Sınıf
Akıllı Tahta
Bilgisayar Laboratuvarı
Cep Sineması
Çok Amaçlı Salon
Dans Dersliği
Görsel Sanatlar Atölyesi
Kapalı Havuz
Kapalı Spor Salonu
Kütüphane
Müzik Atölyesi
Spor Merkezi
Tenis Kortu
Yemekhane

FOTO/VİDEO

YEMEK

Vizyon Koleji kampüsünde tüm yemekler, özel olarak tasarlanmış olan mutfağımızda, profesyonel aşçılar tarafından hazırlanmakta ve servis edilmektedir. Yemek listeleri beslenme uzmanımız tarafından, yaş gruplarına uygun olarak, dengeli ve sağlıklı beslenme anlayışıyla oluşturulur. Tüm yemeklerde birinci sınıf, markalı, ve helal sertifikalı malzemeler kullanılmaktadır.

Yemek listeleri beslenme uzmanımız tarafından aylık olarak hazırlanmakta ve güncellenmektedir. Öğrencilere sunulacak olan yemek içeriklerini buradan düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Organik Beslenme

Vizyon Koleji Esenyurt Anadolu Lisesi Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

Vizyon Koleji Esenyurt Anadolu Lisesi yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

Vizyon Koleji Esenyurt Anadolu Lisesi İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım