YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ
İncelediğiniz okul hakkında herhangi bir görüşünüz varsa, lütfen paylaşınız... Yorumunuz diğer veliler için değerlidir.
Çocuğunuza özel fiyat bilgisi & diğer sorularınız için OKUL SİZİ ARASIN

2000 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Analitik okulları eğitim kurumları, 2014 yılına kadar dershane olarak faaliyetlerine devam etmiştir.

ÖZEL ANALİTİK TEMEL LİSESİ
İstanbul Avrupa Yakası
-
Yabancı Dil
Kuruluş Yılı
OKUL BANA NE KADAR UZAK ? Bu okul şu an bulunduğunuz yere km mesafede. Haritada görün !

ÖZEL ANALİTİK TEMEL LİSESİ

TARİHÇE

2000 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Analitik okulları eğitim kurumları, 2014 yılına kadar dershane olarak faaliyetlerine devam etmiştir.

2014-2015 eğitim öğretim döneminde dershanelerin okula dönüştürülmesini sağlayan yasanın yürürlüğe girmesi ile okul ruhsatı alarak, mevcut yasa kapsamında okula dönüşen ilk kurumlar arasında yer almıştır.

Dershane olarak faaliyet gösterdiği dönemler içerisinde, tecrübesini işine yansıtabilen, son derece başarılı, branşına hakim öğretmenlerle çalışmış ve birçok başarılı öğrenci yetiştirmiştir.

Halen, Türkiye dereceleri yetiştirmiş iyi bir eğitim kadrosu ile 9.10.11. ve 12. sınıf öğrencilerine eğitim-öğretim hizmeti vermeğe devam etmektedir.

AMAÇ

Özgürce düşünen, ezberci olmayan, okuduğunu analiz eden sentezleyen ve yorumlayabilen, teknolojinin bütün imkanlarını en iyi şekilde kullanabilen ve bunu sosyal hayatına taşıyabilen, farklılıkları ayrılık değil zenginlik sayan nesiller yetiştirmektir. Değişim olmadan gelişim olmayacağı anlayışına sahip lider gençler yetiştirerek, ülkemizi gelişmiş medeniyetler seviyesine çıkarma hedefiyle 2015-2016 eğitim öğretim döneminde okulumuzda, çocuklarımızı gelecek nesillere yeni projelerle hazırlamayı planlıyoruz.

VİZYON

Vizyonumuz, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun gençlerini yetiştirmektir. Öğrencilerimizi; milli ve manevi değerlere bağlı, akademik ve sosyal yönü güçlü, 21. yüzyıl yaşam ve kariyer becerileriyle donanmış, bilim insanları ve ekonomi içinde rekabet edebilen başarılı bireyler olarak yetiştirmek ve eğitimde bir dünya markası olmaktır.

 

MİSYON

Sahip olduğu potansiyelin farkına varıp onu açığa çıkaran, sorumluluk duygusuna sahip, açık fikirli, çevresine ve kendisine katkı sağlayan, iletişim becerilerini geliştirmiş, lider özellikleriyle donanmış, akademik başarının yanısıra spora ve sanata ilgili, ahlaklı ve dürüst kişilikli bireyler yetiştirmek.

HEDEFLERİMİZ

21. Yüzyıl becerileriyle donatılmış, bilgi sistemlerine hakim ve teknolojik yeterlilik sahibi, başarılı, araştırmacı, öğrenmenin sorumluluğunu bilen, yeniliğe ve gelişime açık, kültürünü özümsemiş, özgüveni gelişmiş, geleceği aydınlatma ve şekillendirme niteliğine sahip lider gençler yetiştirmek.

DEĞERLERİMİZ

Okulumuz; ahlaki ve sosyal değerlerimizle geleneklerimizi yeni nesillere aşılayan, sevgi ve hoşgörü ile onları kucaklayan, dürüst, başarılı ve çağdaş nesillerin yetiştirilmesini görev edinen ve evrensellik bilincini benimseyen bir anlayışa sahiptir.

21. Yüzyıl becerileriyle donatılmış, bilgi sistemlerine hakim ve teknolojik yeterlilik sahibi, başarılı, araştırmacı, öğrenmenin sorumluluğunu bilen, yeniliğe ve gelişime açık, kültürünü özümsemiş, özgüveni gelişmiş, geleceği aydınlatma ve şekillendirme niteliğine sahip lider gençler yetiştirmek.

ÖZEL ANALİTİK TEMEL LİSESİ Fiyatları

FİZİKSEL İMKANLAR

FOTO/VİDEO

YEMEK

Organik Beslenme

ÖZEL ANALİTİK TEMEL LİSESİ Yorumları

1) Yorumunuzun diğer ebeveynler için değerli olacağını düşünerek, lütfen gerçek ve doğru yorumlarda bulununuz.
2) Öğretim kurumuna ve/veya çalışanlarına hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
3) Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız.
4) Yorumlar sahibine aittir ve yorumlarda Dogruokul.com’un görüşü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yorum politikasına uygun yorumlar yazdığınız için teşekkür ederiz.

ÖZEL ANALİTİK TEMEL LİSESİ yorumlarını ve okulun ortalama puanını görebilirsiniz..
 
0 Yorum
Akademik Başarı
Yabancı Dil Eğitimi
Eğitim Kadrosu
Kampüs Olanakları
Spor/Sanat Kulüpleri
Okul/Veli İlişkisi

ÖZEL ANALİTİK TEMEL LİSESİ İletişim, Telefon, Adres Bilgileri

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BIRAKIN, OKULYETKİLİLERİ SİZİ ARASIN
Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım